Деббі й кредит

12.09.2006

      Багатостраждальний Майкл Джексон зазнав чергового удару долі. І знову — за рішенням органу феміди. Цього разу суд Лос-Анджелеса наказав колишньому поп-королю виплатити 60 тисяч доларів своїй колишній дружині Деббі Роу.

      Варто нагадати, що в процесі розлучення з відомим співаком Деббі свого часу одержала всі належні їй кошти — 8 мільйонів доларів (так знову-таки вирішив суд). Але тієї суми їй чомусь здалося мало. І Роу подала новий позов — iз приводу 195 тисяч доларів, які Джексон нібито заборгував їй із 2003 року. Суддя відхилив цю вимогу, але при цьому постановив, що Майкл має розкошелитися на 60 «кусків», призначених для адвокатів екс-дружини.

      Адже позивання між колишнім подружжям триває. За інформацією Бі-Бі-Сі, Деббі домагається перегляду однієї з головних умов її розлучення з Джексоном: неможливості бачитися з дітьми, Періс і Прінсом Майклом. У 2001 році Роу відмовилася від опіки, але в 2004-му повернулася до суду й досі розраховує змінити цей пункт угоди з Джексоном. Адвокати сторін зустрінуться в найближчі дні і спробують досягти позасудового врегулювання проблеми. Якщо не вдасться, представники Деббі й Майкла повинні будуть з'явитися в залі суду 18 вересня.