Якщо у вас є дві собаки...

12.09.2006
Якщо у вас є дві собаки...

      Якщо всесвітньо відома манекенниця йде з подіуму, це ще не означає, що про неї більше не писатимуть у пресі. І топ-моделі для цього не обов'язково навіть народжувати нових дітей чи встрявати в наркотичні скандали, — достатньо... погано виховати собаку.

      Зіркова німкеня Клаудіа Шиффер, яка зараз мешкає з дітьми й чоловіком у британському селі Станнінгфілд, потрапила в поле зору світових ЗМІ після того, як на неї поскаржилися в поліцію сусіди. Їхнє невдоволення викликали пси Шиффер —ірландський вовкодав і німецька вівчарка. Як повідомляє газета «Телеграф», місцеві мешканці Станнінгфілда запевняють, що агресивні собаки постійно вибираються з маєтку супермоделі і тероризують усю околицю. Зокрема, вівчарку звинувачують у нападі на листоношу, який їхав на велосипеді по дорозі поруч із будинком Шиффер. А вовкодав жорстоко покусав маленького собачку, котрого вигулювала сусідська бабуся.

      У випадку з вовкодавом Клаудія дуже вибачалася перед потерпілими і навіть оплатила лікування собачки. Однак це не заспокоїло сусідів. Вони наполягають на тому, що мають право гуляти по сільській дорозі, яка вже сотні років проходить повз нинішній маєток Шиффер. Поліція обіцяє провести з моделлю серйозну розмову про безпеку жителів Станнінгфілда...

Клаудіа має привід замислитися.