Основний материнський інстинкт

02.09.2006
Основний материнський інстинкт

Шерон щаслива, бо має вже трьох прийомних дітей.

      48 років і напружений робочий графік анітрохи не завадили голлівудській красуні Шерон Стоун стати багатодітною матір'ю. І хоч що там говорять недоброзичливці, але з огляду на те, як вона дбає про своїх перших двох синів, можна не сумніватися: материнською любов'ю й ласкою малеча не буде обділена й тепер, коли прибуло поповнення.

      Як повідомляє американська преса, днями Шерон офіційно всиновила третє маля — хлопчика на ім'я Куїнн (у перекладі це чомусь дуже схоже на «Королеву»). Отже, тепер синів у актриси троє.

      Нагадаємо, що із власними, біологічними, нащадками у зірки «Основного інстинкту» не склалося — зокрема й тому, що Шерон віддавна хворіє на інсулінозалежний діабет, а при цій хворобі лікарі зазвичай дуже не радять жінкам вагітніти. Тому ще у шлюбі з видавцем Філом Бронштейном кінодіва всиновила маленького Роана Джозефа, якому зараз уже виповнилося шість років. У 2004-му подружжя Бронштейнів розлучилося, однак це не завадило Стоун усиновити ще одного малюка, Лерда Вона (йому зараз 15 місяців). Уже тоді щаслива мама натякала журналістам на те, що хотіла б мати щонайменше трьох синів...