Памперси — це не стильно

15.08.2006
Памперси — це не стильно

Деніел Крейг, новий агент 007.

      Звикнути до того, що Джеймс Бонд — скромний на вигляд блондин, шанувальникам суперагента 007 нелегко. Після того, як на зміну Пірсу Броснану і всім його мужнім попередникам у «бондіану» прийшов Деніел Крейг, на його голову постійно падають якісь звинувачення: і білявий, і субтильний, і навіть... занадто елегантний. Хоча, здавалося б, яким і бути найзнаменитішому шпигунові Британської імперії, як не елегантним! Це хіба що такі спраглі до расової рівності кадри, як «оскароносець» Джеймі Фокс, можуть заявляти про те, що Бонда повинен зіграти розхристаний чорношкірий репер на кшталт Пі Дідді...

      Утім можна сподіватися на те, що як тільки 22-га серія «бондіани» вийде на екрани, кіномани полюблять Деніела Крейга не менше, ніж Шона Коннері, Джеймса Мура та інших виконавців ролі безсмертного агента 007. А поки що Деніел підкорив серця стилістів: днями впливовий журнал Esquire назвав актора найбільш елегантно й зі смаком одягнутим джентльменом у світі. На другому місці у відповідному рейтингу опинився музикант Джон Легенд, який, за словами експертів, одягається так само, як звучить його голос, — «м'яко і приємно». Четверту і п'яту сходинки посіли актори Терренс Говард і Джейг Гіленхаал, а замикає почесну п'ятірку музикант Нік Кейв.

      Є в рейтингу і протилежна, «мінусова» сторона: у кінці списку його укладачі розташували знаменитостей, яких вважають повністю обділеними смаком і одягнутими препаскудно. Серед таких опинилися рокер Аксел Роуз, чоловік Дженніфер Лопес Марк Ентоні та... 11-місячний Шон Престон Федерлайн.

      Це вже, якщо чесно, просто свинство. По-перше, який смак може бути в такого малюка, який іще носить памперси. І як узагалі можна порівнювати його з дорослими, тертими життям дядьками?! Хіба він винен, що зі смаком завжди були проблеми у його матері, Брітні Спірз?..