Теракти і пологи

15.08.2006
Теракти і пологи

      Повідомлення про підготовку теракту в лондонському аеропорту Хітроу мало своїм наслідком не лише зупинку рейсових польотів, забитий по зав'язку зал очікування і гірке розчарування тисяч людей, які запізнилися на важливі зустрічі, не змогли вчасно вилетіти додому, до родичів тощо. Одним із результатів антитерористичної операції британських спецслужб стало несподівано розв'язання інтриги, якою останнім часом переймалася російська й англійська преса: де саме народжуватиме Алсу Сафіна — донька російсько-татарського олігарха й досить популярна навіть на Заході співачка.

      Раніше з оточення поп-зірки, яка переважну частину свого життя провела в Англії, надходили чутки про те, що Алсу народжуватиме в найкращому з лондонських госпіталів — «Портленд». Саме в цьому закладі народжують найвідоміші й найбагатші дами як Великої Британії (скажімо, члени королівської родини), так й інших країн світу. Що й не дивно, адже в «Портленді» — найкраще медичне устаткування, першокласний персонал, розкішні палати у стилі «люкс» і, головне, надійна служба безпеки. Окрім того, кожен малюк, який з'явився на світ у цьому елітному шпиталі, стає довічним членом «Клубу Панди», отримує запрошення на його засідання, подарунки тощо.

      Звісно, плата в розмiрi 6 тисяч доларів за самі пологи і 1,5  тисячі— за кожен наступний день перебування в клініці багату Алсу та її чоловіка-бізнесмена Яна Абрамова не збентежила. Однак тепер, після повідомлення про появу в британській столиці терористів, подружжя вирішило не наражати первістка на небезпеку, причому не лише в сенсі терактів. Як пояснив журналістам майбутній батько, він непокоївся, що Алсу буде хвилюватися, нервувати і це якось зашкодить дитині. Тож днями вагітна поп-зірка виїхала з Лондона й полетіла народжувати до Лос-Анджелеса (на її щастя, на польоти чартерних рейсів антитерористична операція не дуже вплинула).

      До слова, варіант із пологами в Лос-Анджелесі розглядався ще з самого початку, але тоді місіс Абрамова вирішила, що в «рідному» Лондоні їй таки буде спокійніше.