З декрету — до «Чужинців»

10.08.2006
З декрету — до «Чужинців»

Після вагітності Лів хоче прийти у форму завдяки роботі на знімальному майданчику.

      Улюблениця публіки, одна з найприродніших актрис Голлівуду нарешті повертається на екран. Лів Тайлер, а йдеться саме про неї, виходить із «декретної відпустки» після народження свого первістка Міло: днями Лів підписала контракт на участь у новому фільмі студії Rogue Pictures «Чужинці» (Strangers).

      Ця стрічка — режисерський дебют нового голлівудського таланта Брайана Бертіно, який дуже прагнув залучити у знімальну групу Лів, розуміючи, що цим навіть у випадку провалу зможе привабити до кінотеатрів глядачів. Тобто насправді, звісно, «провалюватися» Брайан не збирається, але ж усяке трапляється... Сама Тайлер теж у захваті, бо, по-перше, їй не терпиться прийти у форму (йдеться не про фігуру, бо хоча після пологів актриса добряче поправилася, це, за її словами, не надто її бентежить, а про професійні навички), а по-друге, у фільмах такого штибу їй зніматися ще не доводилося. А новий досвід — це, погодьтеся, завжди цікаво.

      Як повідомляє «Рейтер», сюжет фільму закручується довкола непростих стосунків подружжя, яке мешкає в сільському будинку, і трьох незнайомців у масках, котрі заважають парі спокійно жити. Трійця нахаб доводить головних героїв до сказу, і фільм щомиті ризикує перетворитися на драму. Принаймні режисер обіцяє, що глядачі перебуватимуть у напрузі до останньої секунди. Зйомки розпочнуться восени, а прем'єра запланована вже на жовтень наступного року.

      Між іншим, фактично паралельно знуджена тривалою бездіяльністю Лів вирішила зніматися ще в одному фільмі — стрічці Майка Біндера «Порожнє місто». «Можливо, напружений графік допоможе мені нарешті скинути пару зайвих кілограмів», — сміється актриса.