Третя спроба «Леона-кілера»

29.07.2006
Третя спроба «Леона-кілера»

«Молодим» можна бути й у 58 років.

      Сьогодні у всіх шанувальників великого французького актора Жана Рено (відомого також як Леон-кілер) є добра нагода підняти келих шампанського за щастя свого улюбленця. Бо саме сьогодні Жан утретє сторчголов скочить у вир сімейного життя: одружиться зі своєю давньою і вірною подругою, актрисою і моделлю румунського походження Зофією Борушкою.

Познайомилася парочка на зйомках фільму «Рожева пантера» (раніше Зофія відзначилася ще участю у стрічці «Просто поцілунок»). І, незважаючи на 23-річну різницю у віці, між ними спалахнуло справді палке кохання. До слова, завтра у фанів Рено теж буде привід хильнути чарку: саме 30 липня акторові виповнюється 58 років. Зофії, як ви вже збагнули, 35.

      Незважаючи на те, що у зірки французького і світового кінематографу за спиною є два невдалі шлюби, майже одразу після знайомства із Борушкою Жан натякав на те, що не проти б надягнути їй на палець обручку. «Це так важливо — щодня прокидатися поруч із людиною, з якою тобі надзвичайно, неймовірно добре! Без сумніву, ми скоро одружимося, бо без Зофії я свого життя вже не уявляю», — так Рено казав іще у грудні минулого року. І, що найприємніше, з часом він свою думку не змінив, а навіть навпаки — в кожному інтерв'ю щоразу підтверджує своє глибоке кохання до подруги.

      Довгоочікувана (Жаном) шлюбна церемонія відбудеться в одному з найчарівніших куточків Франції — місті-фортеці Ле Бо-де-Прованс, збудованому ще в XI сторіччі. До  слова, мер міста, який, власне, і проводитиме церемонію, є давнім другом Рено. Свідками з боку нареченого також будуть його найближчі друзі — міністр внутрішніх справ Франції Ніколя Саркозі та рок-музикант Джонні Холлідей.

      А поки французька кіношна тусовка готується до весілля, ця урочиста подія вже встигла розсварити з актором-нареченим найпрестижніший глянцевий журнал Франції «Парі матч». Річ у тім, що Рено віддав ексклюзивні права на зйомку і публікацію фотографій свого весілля не цьому поважному виданню, а його затятому конкуренту «Гала». Адже «Парі матч» нещодавно жорстко розсварився з Ніколя Саркозі, опублікувавши напередодні виборів фотографію його колишньої дружини з рекламодавцем Рішаром Атьясом, до якого Сесілія Саркозі пішла, покинувши Ніколя. Однак незважаючи на те, що Рено як друг міністра відмовив «Парі матч» в ексклюзиві, журнал таки планує послати до Ле Бо-де-Прованс свого папараці, аби опублікувати бодай якісь фото з визначної події.