Струнко! Заміж руш!

28.07.2006
Струнко! Заміж руш!

Джанет Джексон.

      Мужністю поп-зірки Джанет Джексон можна тільки захоплюватися. Свого часу «УМ» розповідала про те, що співачка, яка постійно сиділа на різноманітних дієтах, пила таблетки для схуднення тощо, геть порушила собі обмін речовин. А потім, перенервувавши через проблеми брата, Майкла Джексона, ще й відійшла від дієтичного режиму й накинулася на «нормальну» їжу, внаслідок чого її фігуру рознесло в усі боки, як на дріжджах. Побачивши свою невеличку на зріст зірку в такому вигляді, менеджери музичної компанії «Вірджин рекордз», із якою у Джанет контракт, були просто шоковані. І зобов'язали  Джанет якомога швидше повернути собі минулі форми. Адже на 26 вересня запланований реліз її нового диска «20-річчя», і якби Джанет рекламувала його, маючи габарити слоненяти, навряд чи це позитивно вплинуло б на продажі.

      І тут Джанет показала, що таке справжній професіоналізм. Співачка знову сіла на жорстку дієту: споживала тільки малокалорійну, знежирену їжу, й обов'язково у п'ять прийомів на день. І щодня по кілька годин активно займалася фітнесом із відомим тренером Тоні Мартінесом. Результати, незважаючи на порушений метаболізм, вражаючі. Навіть складно повірити, що незграбна пампушка піврічної давності й нинішня секс-бомба з тонкою талією й стрункими ногами — одна й та сама особа. «Ага, а ви не вірили! — сміється Джанет. — Мені довелося дуже жорстко тримати себе в руках, але ж який чудовий результат!».

      За словами 40-річної поп-зірки, плюс до всього їй іще дуже добре допомогло голковколювання.

      Тепер Джанет знову може витягти із шухляди свої коштовності, які дуже любить, але була змушена відмовитися від них у «товстий» період». «Розумієте, коли твоє зображення вже не влазить у дзеркало, діаманти якось не дуже доречні», — пояснює співачка в інтерв'ю газеті «Дейлі міррор».

      У захваті від «нового-старого» тіла Джанет перебуває не лише сама зірка та її численні вболівальники, а й бойфренд красуні Жермен Дюпрі. Парочка зустрічається вже п'ять років і нібито планує одружитися. Саме «нібито», бо ні 33-річний Жермен, ні його на сім років старша подруга не певні, що справді заручилися. «Здається, щось таке було... — цитує Джанет журнал «Піпл». — Жермен нібито казав щось про наше весілля 26 вересня...» «Та ні, це я про твій альбом казав, — поправляє Джанет присутній при розмові Жермен. — Але ми таки заручені й одружимось!».