Товстий і тонкий... бюст

22.07.2006
Товстий і тонкий... бюст

Кейра Найтлі.

      Мало в яких британських рейтингах жінок-знаменитостей не фігурують тендітна і скромна (принаймні на вигляд) актриса Кейра Найтлі і фігуриста й розпусна (принаймні за іміджем) модель-телеведуча Джордан. Обома дівчатами британці дуже пишаються, і різниця між ними полягає хіба в тому, що Кейра напевне не потрапить у перелік найодіозніших або найпишногрудіших жінок, тоді як Джордан і в першому, і в другому завжди посідає почесні «призові» місця. Бо що-що, а поведінка й фігури у дівчат таки різні.

      Однак сама Кеті Прайс (таким є справжнє ім'я фотомоделі) чомусь переконана, що вони з Кейрою в усьому схожі одна на одну, як два макові зернятка. Тому коли зайшлося про підбір актриси, яка б зіграла головну роль у біографічному фільмі про життя й «подвиги» Джордан, Кеті вперлася рогом: хочу Кейру, і все тут. І хоч як перелякана знімальна група переконувала жіночку, що у них із Найтлі принаймні у бюсті дуже різні вагові категорії, Джордан переконана: краще, ніж Кейра, її не зіграє ніхто. «Вона — чудова, просто прекрасна актриса, і до того ж абсолютно шикарна дівчина.  А у нас для зйомок все готове, залишилося тільки знайти виконавицю мене. І я хочу запросити на цю роль саме таку жінку, як Кейра, — жінку найвищого класу!» — пояснює свій вибір Кеті Прайс.

      До речі, днями Найтлі заявила, що стомилася від кіно й хоче на певний час взяти «академвідпустку». Може, почувши про пропозицію Джордан, передумає? Адже за таке перевтілення й «Оскара» отримати нічого не варто. Відзначили ж «золотим чоловічком» старання Шарліз Терон, яка щодня дозволяла гримерам перетворювати своє гарненьке личко й струнку фігуру на прищаву зовнішність розповнілої жінки-вбивці. А Кейрі для того, щоб перевтілитися у Джордан, і калічити себе особливо не треба: якщо не хоче робити пластику бюста, досить скористатися досвідом нашого Данилка-Сердючки й підіпхати під блузку надуті презервативи...