Рани гояться, діти ростуть, життя триває...

21.07.2006
Рани гояться, діти ростуть, життя триває...

      Були колись часи — кожна освічена дівчина, яка себе бодай трохи поважала, вважала за потрібне вести щоденник, із яким ділилася своїми найсокровеннішими переживаннями. Тепер ситуація змінилася, й відшукати людину, а тим паче знамениту, яка послідовно й відверто веде щоденник, дуже складно. За єдиним винятком: якщо не йдеться про одкровення... в інтернеті. Такі вони, віяння нашого комп’ютеризованого тисячоліття: замість ховати зошит зі своїми щирими зізнаннями в найдальшу шухляду, аби не потрапив на чужі очі, панночки «вивішують» їх на загальний огляд у «всесвітньому павутинні». І однією з таких відвертих панночок є секс-бомба й кінозірка Памела Андерсон.

      На своєму офіційному веб-сайті (www.pamelaanderson.com) Пам любить поділитися з фанами новинами свого особистого життя. Щоправда, зазвичай дуже лаконічно. Але днями на сторінці «Мій щоденник» з’явилося незвично розлоге і несподіване повідомлення від зірки, яка 1 липня відсвяткувала своє 39-річчя. Після чого написала на сайті: «Вчора був мій день народження. Забагато шампанського. Вибач, печінко (нагадаємо, Памела хвора на гепатит С. — Авт.). Але ж був особливий привід. Тепер я засмагаю й відновлюю своє здоров'я та хороший настрій. Скучаємо за тобою, таточку».

      Останнє стосується зовсім не батька Пам, а її колишнього чоловіка Томмі Лі, від якого у грудастої кінодіви двоє дітей. Ще через кілька днів міс Андерсон написала: «Життя летить уперед... Я прийняла дуже важливе рішення... Стежте за повідомленнями».

      І ось достежилися. 18 липня: «Так, я справді знову виходжу заміж... Це було як смерч... спонтанний, але добре продуманий...». Далі зірка пише, що ростила своїх дітей сама у сподіванні на диво, а диво приходило, потім її кидало, потім знову поверталося (чи не про Томмі це, бува?). Словом, «пора жити далі». Діти старшають, усе чудово розуміють і люблять як свого «старого», так і «нового» тата, якого знають протягом багатьох років... Словом, Пам вирішила «загоїти свої рани» і знову вийти заміж. І хоча імені «нового тата» своїх дітей вона не називає, журналісти вже рознюхали, що йдеться про музиканта Кіда Рока. І навіть дату весілля повідомили: воно нібито мало відбутися вчора на розкішній яхті, пришвартованій біля Лазурового узбережжя Франції. До речі, кілька днів тому Пам у своєму щоденнику розсипалася в компліментах знаменитому курорту Сен-Тропе, який саме на Лазуровому узбережжі й розташований...