Подвійний удар

19.07.2006
Подвійний удар

Дженніфер не втримала ані Бреда, ані роль вдови Перла.

      Здавалося б, болючіше, ніж він вдарив по Дженніфер Аністон, зрадивши її з Анджеліною Джолі, Бред Пітт вчинити з колишньою дружиною вже не зможе. Однак хлопець виявився не промах і примудрився-таки ще більше зіпсувати життя сердешній Джен. Причому якщо першого разу зрадливий благовірний образив її як жінку, то тепер завдав удару Аністон-актрисі. Та ще й якого!

      Виявляється, Дженніфер уже давно мріє про роль вдови репортера Деніела Перла. Журналіста викрали і вбили у січні 2002 року бойовики організації «Національний рух за відновлення суверенітету Пакистану». Протягом кількох місяців про його долю було нічого не відомо, і лише у травні знайшли тіло Перла. В американській пресі цей випадок висвітлювали дуже широко, тому мемуари вдови Деніела користуються зараз дуже великим попитом. Судячи зі сценарію майбутнього фільму про долю цієї жінки та її чоловіка, виконавиця головної ролі, якщо постарається, має всі шанси отримати за неї «Оскара». Недаремно Аністон особисто вела з Маріанною Перл переговори про придбання прав на екранізацію книги «Хоробре життя і смерть мого чоловіка Денні Перла» і таки добилася згоди. На той час кінокомпанія Plan B, яка, власне, і планує знімати цю стрічку, належала в рівних долях самій Дженніфер та її чоловікові Бреду Пітту. Після розлучення студія повністю відійшла Бредові, однак, оскільки вони з Джен залишилися у добрих стосунках, вона навіть не сумнівалася, що право зіграти Маріанну Перл однаково залишається за нею. Однак Бред розсудив інакше. І вирішив віддати таку жадану для колишньої дружини роль... своїй новій пасії — Анджеліні Джолі! Це буде її перший образ на широкому екрані після народження донечки Шило Нувель. Уявляєте, як тепер почувається Дженніфер?! А ще казали, що Бред із Анджеліною останнім часом не миряться...

      Треба віддати Аністон належне — вона дуже мужня жінка. І, схоже, справжня християнка, адже знайшла в собі сили й цього разу не тримати на «колишнього» зла. Можливо, цьому посприяло ще й те, що незабаром Дженніфер знову стане на весільний рушничок — зі своїм бойфрендом Вінсом Воном. До речі, після зйомок у фільмі «Розлучення по-американськи» Джен зробила висновок, що у шлюбі треба багато чого прощати, адже чоловіки й жінки — таки дуже різні істоти, тому багато речей сприймають по-різному. Тож будемо сподіватися, що шлюб із Вінсом буде значно успішнішим, ніж із Бредом.