Курні «всохла»

19.07.2006
Курні «всохла»

Була в Ані фігура спортивна — стала худорба?

      Відтоді, як російська красуня Анна Курникова зійшлася з красунчиком Енріке Іглесіасом, її фактично не видно й не чути. Колись найсексуальніша тенісистка світу потрапляла на верхівки всіх «зіркових» рейтингів краси, мала мільйони прихильників і з'являлася на найшикарніших модних тусовках. Тепер Ані, очевидно, цілком вистачає спілкування з коханим, бо на людях вона, принаймні донедавна, з'являлася рідко, спорт покинула взагалі (під тим приводом, що травмувала спину) і, що дивно, навіть в рекламі давно не знімалася. І харчується Курні, схоже, самим коханням. Принаймні саме такий висновок спадає на думку при погляді на її «нову» фігуру.

      Коли Анна таки почала знову потроху виходити у світ, її шанувальники спершу просто вжахнулися. Від незвички сердешним здалося, що екс-тенісистка геть розгубила свої розкішні форми й перетворилася на худу тараню а ля Кейт Мосс. Злі язики навіть «поставили діагноз» — анорексія (хвороблива відмова від їжі через страх набрати зайву вагу).

      Курникова, яка раніше приваблювала насамперед зграбним, «туго налитим» тілом, справді дуже схудла. Втім порівняно з якоюсь Вікторією Бекхем виглядає більш ніж «нормально», тому, здається, приводів для занепокоєння немає. Тим паче що, як запевняє обурена подібними припущеннями Анна, ні на яку анорексію вона не страждає й почувається здоровою, щасливою і спраглою до життя.

      «Я за своєю природою саме така — висока й струнка, — запевняє 25-річна краля. — Коли професійно займалася тенісом, моє тіло повністю змінилося, адже це не жарти — 15 років щодня по шість годин на корті... А тепер, коли я вже три роки як зі спорту пішла, тіло змінилося знову, адже більше немає напружених тренувань».

      Дізнатися про те, чи до вподоби Іглесіасу-молодшому такі переміни в зовнішності його подруги (до слова, «видозмінена» Анна виглядає просто чудово), поки що жодному західному таблоїду не вдалося.