Мільйон за чесне ім'я

24.06.2006
Мільйон за чесне ім'я

Оббріханий Брюс Уїлліс. (РЕЙТЕР.)

      Дивлячись на нелегке й напружене життя зірок, щиро кажучи, не розумієш, чому мільйони «простих» людей так прагнуть слави. Адже від неї - суцільна морока. Чого варті самі лише проблеми з папараці, які зовсім не дають знаменитостям спокійно жити. Вам би сподобалося, якби за кожним вашим рухом пильно стежили десятки фотокамер? Отож-бо. Брюсові Уїллісу теж не подобається. Тож навряд чи можна його звинувачувати в тому, що одного разу актор не витримав і, підтримуючи імідж «міцного горішка», «двинув» одному нахабному фотографу в обличчя його ж власним фотоапаратом. Щоправда, сам голлівудський супермен стверджує, що й гадки не мав завдавати папараці тілесних ушкоджень, а просто махнув рукою, аби затулитися від набридливих спалахів камери, і чоловіка, який її тримав, зачепив випадково й несильно. Та фотограф Ентоні Гудріч має з цього приводу іншу думку. А можливо, йому просто теж захотілося слави. Словом, цей підлий типчик на весь світ «роздзвонив», що Уїлліс його «побив», хоча Ентоні, мовляв, лише хотів чемно сфотографувати зірку на виході з лос-анджелеського ресторану «Кої».

      Однак Брюс, схоже, справді не винен, тому миритися з наклепом не збирається. Днями він подав проти брехливого папараці судовий позов, у якому зазначає, що несправедливі звинувачення змусили його пережити «сором, досаду, образу почуттів, приниження» і «завдали шкоди його доброму імені». А з огляду на все вищезазначене Уїлліс вимагає від кривдника не багато не мало - мільйон доларів. При цьому про те, чи прагне кінозірка спростування неправдивої інформації, яку розповсюдили ледве не всі американські газети, нічого не повідомляється.

      До слова, поки в каліфорнійському суді Беверлі-Хіллз тривають слухання справи, де його інтереси представляють адвокати, сам Уїлліс перебуває в Мексиці - презентує анімаційний фільм «Лісова братва».