Мексиканець для Наталі

24.06.2006
Мексиканець для Наталі

Наталі Портман.

      Рівно два роки знадобилося «королеві Амідалі» з «Володаря перснiв», аби зрозуміти, що без мексиканського красунчика Гаеля Гарсія Берналя їй світ немилий. Та й, погодьтеся, горщики ця вродлива пара побила через цілковиту дурницю. Берналь, бачте, взяв на Каннський фестиваль, де презентував свою стрічку «Дурне виховання», не Наталі, а своїх батьків. Тут молдавська кров актриси і збунтувалася (як відомо, батьки зірки емігрували з радянського Кишинева в Ізраїль, де й народилася Наталі).

      Після цього до гарненької подружки Леона-кілера «підбирав ключі» актор Джейк Гілленхаал («Післязавтра», «Горбата гора»). Молодих людей частенько бачили разом у нью-йоркських кафе, де Джейк очікував Наталі з оберемками троянд. Одначе поки Портман навчалася в Єрусалимі, її ковбоя також частенько зустрічали й у компанії з Дженніфер Аністон - колишньою дружиною Бреда Пітта.

      Мабуть, така невизначеність не подобалася Наталі, бо статус її бой-френда легко повернув собі Гаель Гарсія Берналь. Як повідомляє журнал Contactmusiс, Портман та Берналя нещодавно помітили разом в одному з ресторанів. Те, як себе поводили актори під час обіду, ніяк не можна було назвати дружньою бесідою. Та й  спільний друг акторів підтвердив, що «вони знову по вуха у коханні».

      Молоді люди три роки тому  познайомилися на вечірці після церемонії «Оскар». Вони майже рік зустрічалися. Щоб бути поближче до своєї коханої, Берналь навіть переїхав до Нью-Йорка, де жила Портман. Проте це не зблизило пару, а навпаки, скандалити вони почали значно частіше, аж доки остаточно не розсварилися.

                    Як бачимо, Портман уже вибачила коханому його втечу на Каннський фестиваль. Тим паче що цьогоріч вона там і сама побувала. І навіть отримала пропозицію від голови журі Вонга Карвая знятися в його новому фільмі. У цій романтичній драмі «Мої чорничні ночі» будуть задіяні також Джуд Лоу, Рейчел Вайс (попри те, що місяць тому народила дитину), Кевін Спейсі, Ед Харріс та джазова співачка Нора Джонс. Зйомки стрічки мають розпочатися вже нинішнього літа.