Багатодітна місіс Сміт

22.06.2006
Багатодітна місіс Сміт

Анджеліна з першим прийомним сином Меддоксом. (Рейтер.)

      Схоже, бути матір'ю Анджеліні Джолі сподобалося. Аж настільки, що тепер «місіс Сміт» хоче бути не просто мамою, а багатодітною матроною. Бо щойно Джолі повернулася з Африки до США, як оголосила в інтерв'ю телекомпанії Сі-Ен-Ен, що має намір зі своїм коханим Бредом Піттом усиновити ще одну дитину.

      Як відомо, 31-річна Джолі вже має двох нерідних дітей: 4-річного Меддокса вона всиновила у Камбоджі, а торік в Ефіопії удочерила Захару, якій нині вже виповнилося півтора року. «Я надаю перевагу усиновленню. Адже так рятую ще одне дитя від сирітства», - пояснює Джолі, яка двічі стала мамою, перш ніж народила рідну донечку Шило.

      У родині, як ви помітили, з дівчатами очевидний перебір, і для повного щастя не вистачає хлопчиків. Щоправда, кого саме усиновлять Джолі - Пітт наступного разу, пара ще не визначилася. «Ми не знаємо, хто це буде - хлопчик чи дівчинка, і в якій країні будемо усиновлювати дитину. Я в першу чергу думаю про те, що буде краще для Меддокса і Захари», - сказала Анджеліна.

      До речі, два роки тому акторка мала намір всиновити малюка з Росії. Вже навіть і побувала в цій країні, а в московському дитячому будинку №13 пригледіла семимісячного Гліба. Щоправда, потім зірка чомусь відмовилася від цієї затії.

      Словом, зараз журналісти пильнують, який новий напис з'явиться на плечі чарівного посла доброї волі ООН. Адже країну кожного всиновленого маляти Анджеліна «пише» за допомогою тату на власному тілі. Спочатку ЗМІ довго не могли зрозуміти, що це за цифри й літери Джолі «надряпала» на власній шкірі. З'ясувалося, що перший рядок татуювання - координати Камбоджі, а другий - Ефіопії.