Голяка - на захист звіряток

22.06.2006
Голяка - на захист звіряток

Закохана у тварин Памела Андерсон.

      Палка любов повногрудої кінозірки Памели Андерсон до братів наших менших змушує сексапільну блондинку йти на неабиякі жертви. Пам, як відомо, давно вже не їсть м'яса, а з одягу не носить нічого, бодай якимось чином пов'язаного зі стражданням тварин (хутра, натуральної шкіри тощо). Однак і цього знаменитій кралі видалося мало, тож, аби привернути увагу публіки до проблеми захисту братів наших менших, Памела вирішила пожертвувати навіть... своїм високооплачуваним тілом.

      Тільки не подумайте нічого поганого - Пам просто впродовж двадцяти хвилин позуватиме повністю оголеною у вітрині лондонського бутіка своєї колеги по боротьбі за права тварин Стелли Маккартні. Таким чином дами вирішили од

ним пострілом «зберегти двох зайців»: по-перше, висловити протест проти одягу з натурального хутра, а по-друге, розрекламувати одяг від дизайнерки Маккартні. Не з корисливою метою, звісно, - всі кошти, зібрані в цей день від продажу моделей марки Маккартні, будуть спрямовані у фонд знаменитої організації ПЕТА («Люди за етичне поводження з тваринами»).

«Памела одразу загорілася цією ідеєю, - розповів британським журналістам один із друзів актриси. - Вона хоче зробити все, що в її силах, аби підтримати Стеллу у зборі коштів для ПЕТА».

      До речі, окрім Андерсон      в «оголеній» акції візьмуть участь іще кілька відомих на весь світ зірок, але хто саме, поки що не повідомляється.