Неоголена Любов

17.06.2006
Неоголена Любов

      Cфотографуватися для «Плейбою» - це, без перебільшення, мрія мільйонів дівчат. Адже часто якійсь провінційній панночці досить лише раз з'явитися на сторінках цього всесвітньо відомого видання (звісно, у жанрі ню), аби здобути і славу, і чималенькі гроші, й роботу. Втім постати перед аудиторією знаменитого чоловічого журналу залюбки погоджуються й персони, яким, здавалося б, про гроші й славу мріяти вже немає сенсу, бо й перше, і друге вони давно вже мають. Дехто - як, скажімо, відома в Україні модель і світська левиця Влада Литовченко, вважає зйомки для «Плейбою» великою честю. Інші - наприклад, «підстаркуваті» голлівудські кінозірки - радо погоджуються на оголення, аби довести публіці й собі самим, що «є ще порох у порохівницях».

      Дженніфер Лав Х'юїтт - молода і красива зірка фільмів «Серцеїдки», «Я знаю, що ви робили минулого літа» тощо - не належить ні до тих, ні до інших. Тож дарма її прихильники з нетерпінням чекали заанонсованої ще в січнi появи своєї улюблениці у «плейбоївській» фотосесії: днями на сайті актриси з'явилося повідомлення, що від зйомок вона відмовилася. Незважаючи на вельми солідний гонорар із шістьма нулями, запропонований редакцією.

        «Я не планую виставляти своє тіло на публіку, - цитує Дженніфер британська газета «Сан». - Має ж у мене бути щось особисте. Бо моє життя й так проходить, наче за склом: усім відомо про наші сімейні події, всі обговорюють мій зовнішній вигляд, кількість волосся, вагу, друзів і коханців...».

       Однак недовірливі журналісти сумніваються в щирості кінозірки й припускають, що таким чином і «Плейбой», і Дженніфер вирішили зробити собі рекламу. Мовляв, після такої відмови охочих помилуватися оголеним тілом 27-річної скромниці (друге ім'я якої, до слова, означає «Любов») стане ще більше.