Навіяно «Кодом да Вінчі»?

30.05.2006
Навіяно «Кодом да Вінчі»?

Олександра Ніколаєнко визначає вбрання для Інни Цимбалюк. (Фото Володимира СТАДНИКА.)

      Днями до нас на редакційний подіУМ завітали дві з найкрасивіших дівчат України — відома модель, телеведуча й світська левиця Олександра Ніколаєнко та її підопічна, цьогорічна «Міс Всесвіт-Україна» Інна Цимбалюк, яка у липні представлятиме нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт» у Лос-Анджелесі.

      Дівчата, щиро кажучи, своєю безпосередністю й терплячістю (висидіти дві години під градом каверзних запитань — це вам не жарти) підкорили не лише чоловічу частину «УМ». Саша й Інна розповіли нам дуже багато цікавого про вітчизняний відбір «делегатки» України на міжнародні «змагання» вродливиць, поділилися враженнями від Каннського кінофестивалю, з якого щойно повернулися, зізналися, чи вільні їхні серця, і, звісно, повідомили про те, як проходить підготовка, власне, до самого всесвітнього конкурсу краси.

      Зокрема, чарівні гості надали «Україні молодій» ексклюзивну інформацію про те, в якому вбранні постане Інна Цимбалюк на сцені «Міс Всесвіт». Костюм для конкурсу національних костюмів Інні шитиме відома дизайнерка Діана Дорожкіна. З огляду на цей факт, вбрання, хоч і символізуватиме образ княгині Ольги, буде з корсетом, оскільки саме ця складова жіночого туалету є «фішкою» Дорожкіної. При цьому туалет матиме один дуже сміливий елемент: на корсеті буде зображений образ Божої матері. Власницю прав на відбір української представниці на конкурс «Міс Всесвіт» Сашу Ніколаєнко цей неоднозначний хід, схоже, анітрохи не хвилює — навпаки, досвідчена красуня переконана, що це додасть Інні очків, адже такий «ризикований» наряд, безумовно, не пройде непоміченим. «Це буде костюм справді спроможний змагатися і перемогти у відповідному конкурсі, — вважає Саша. — Окрім того, ми це вбрання освятимо».

      Що ж до інших двох суконь, у яких українська вродливиця постане перед журі в інших елементах програми, то їх шитимуть російський дизайнер Валентин Юдашкін і українська модельєрка Анжела Лисиця.

      Детальніше про це, а також про інші подробиці розмови журналістів «УМ» із Сашею Ніколаєнко та Інною Цимбалюк читайте в нашій газеті у п'ятницю.