Донька Лари Крофт

30.05.2006
Донька Лари Крофт

У Джолі тепер аж троє дітей.

      У світі шоу-бізнесу триває бебі-бум. Нещодавно мамою вдруге стала Гвінет Пелтроу. Якихось два тижні тому народила свого первістка колишня «перчена дівчинка», а тепер — успішна сольна співачка Джері Холлівел. А минулої суботи лелека прилетів до красуні Анджеліни Джолі — вночі у неї народилася дівчинка. Плід кохання Джолі та актора Бреда Пітта назвали Шилон Нувель Джолі-Пітт, повідомляє «Лента.ру».

      Незважаючи на шалену увагу преси до «зіркової» пари та всього, що відбувається у житті успішних акторів, заокеанським папараці так і не вдалося розжитися знімками дитини. Джолі та Пітт переїхали до Африки, щоб сховатися від всюдисущих журналістів, і це їм вдалося. За даними інтернет-агенції, прес-секретар Пітта розповіла журналістам лише про місце народження дитини — дівчинка побачила світ у Намібії. Жодних фотографій або подробиць про стан здоров'я крихітки чи її батьків не буде, підкреслила прес-секретар. На кого схоже немовля — теж невідомо. Тож успадкувала мала звабливі губи мами чи задерикуватий носик тата — дізнаємося не скоро. Нагадаємо, що пара продала права на публікацію знімків свого первістка одному з американських журналів за п'ять мільйонів доларів. Всі гроші батьки маленької Шилон пообіцяли перерахувати знедоленим дітям.

      Нагадаю, у тридцятирічної Анджеліни вже є двоє прийомних дітей: донечка Захара з Ефіопії і син Медокс із Камбоджі. Коли Пітт оголосив про намір усиновити дітлахів, вони офіційно одержали прізвище Джолі-Пітт.