Таємниця третьої ракетки

06.05.2006
Таємниця третьої ракетки

Марія Шарапова: теніс — робота, модельні фото — хобі...

      Марію Шарапову відтепер можна буде не лише подивитися (а таки є на що, особливо на кортi, бо російська тенісистка не тільки красуня, а й справді вправна спортсменка), послухати (славнозвісні зойки Шарапової під час матчів — це щось), а й... понюхати. Втім нічого дивного тут немає — у світі, мабуть, уже й не знайдеш знаменитості, яка б не випускала власні парфуми. Маша свої (названі власним іменем) презентувала в Мексиці, де, виявляється, теж має безліч прихильників — принаймні рука в неї ставити автографи точно стомилася, на що задоволена третя ракетка світу поскаржилася представникам російського посольства, з якими зустрілася після прес-конференції.

      «Життя — це ризик, і я не відчуваю страху, ухвалюючи рішення, не боюся помилитись. На даний момент моє покликання — це теніс, а не модельний чи акторський бізнес. Тому перше, про що я думаю, коли прокидаюся вранці, — це тренування. Треба завжди старатися робити те, чим займаєшся, щоразу краще і краще», — цитує слова нещодавно визнаної найсексуальнішою спортсменкою світу за версією марки жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» Марії Шарапової її власний сайт.

      До слова, у Мехіко, де відбулася презентація іменних парфумів російської кралі, Маша була ще й зі спортивною метою: там планувався її показовий матч з аргентинкою Гізелою Дулко. Але на тренуванні, яке напередодні відбувалося в Лос-Анджелесі, Шарапова травмувалася, і тепер протягом деякого часу не зможе виходити на корт.