Джинса від Сієнни

04.05.2006
Джинса від Сієнни

Сієнна Міллер — актриса і модельєр.

      Незважаючи на те, що на Заході її постійно називають то найсексуальнішою, то найпрекраснішою, то навіть найталановитішою зіркою шоу-бізнесу, у нас голлівудська актриса Сієнна Міллер і досі особливою популярністю не користується. Усі знають її насамперед як дівчину хоч трохи, та популярнішого Джуда Лоу (з яким Сієнна постійно то розходиться через його зради, то знову сходиться, і так безкінечно). До речі, недавно парочка знову помирилася. Хоча буквально за тиждень до того Сієнна активно фліртувала з Леонардо Ді Капріо (потім той перекинувся на ізраїльську модель Бар Рафаелі, дуже схожу на його колишню подружку Жизель Бюндхен), а згодом — із манекенником Ніко Маллевілем. Однак Джуд, очевидно, запав у її серце дуже глибоко, тому актриса плюнула на всі його зради і знову змінила гнів на милість.

      Так от, незважаючи на те, що українські споживачі кінопродукції й усіляких «жовтих» новин до Сієнни ставляться досить прохолодно, вона має всі шанси незабаром завоювати й наш ринок. Щоправда, не так своїми акторськими здібностями, як талантом... модельєра. Якщо цей талант у неї, звісно, є, позаяк наразі відомо лише про те, що Міллер випускатиме власну лінію джинсів. А якими ті джинси будуть — це вже інше питання...

      Хоча відомий джинсовий лейбл «Пепе» цілком переконаний у тому, що денімові штанці від Сієнни (яка, між іншим, обрана також «обличчям» цього бренду) стануть «справжньою бомбою». «Сієнна за короткий час була визнана іконою стилю, з'являлася на обкладинці «Вог», і всі, хто її знає, запевняють, що ця жінка просто бездоганна в усьому, що робить. А тепер вона робитиме джинси, повністю сконструйовані за її унікальним дизайном. І ви ще сумніваєтесь, чи будуть вони популярними?!» — риторично запитує у британського видання «Міррор» джерело з джинсової компанії. Це до того, що в успіху Сієнни сумніватися не варто. А як воно буде насправді — побачимо.