Свідоцтво про любов

26.04.2006
Свідоцтво про любов

      Назло всім заздрісникам, які постійно намагаються «розлучити» щасливе подружжя Бекхемів, воно залишається не лише щасливим, а й міцним. Адже, хоч як це не характерно для зірок, Вікторія і Девід справді кохають одне одного — і досі, проживши у шлюбі сім років. Причому Девід, якого обожнюють мільйони екзальтованих дівчат в усьому світі, ніколи не минає нагоди довести матері трьох їхніх дітей свою любов. 17 квітня у Віки був день народження (колишній «спайс гьорл» виповнилося 32), і найоплачуваніший у світі футболіст зі шкіри пнувся, аби влаштувати коханій справжнє свято.

      По-перше, капітан збірної Англії буквально до даху завалив їхній дім у Мадриді квітами. По-друге, влаштував дружині романтичний вечір, навмисне «виписавши» з Лондона кухаря найкращого тамтешнього ресторану японської кухні «Нобу», аби той приготував розкішну вечерю. Під час трапези Девід і вручив іменинниці надзвичайної краси діамантове кольє вартістю 8 мільйонів фунтів (близько 14,5 мільйона доларів).

      Вікторія була страшенно задоволена, що, власне, й не дивно. Але на цьому закоханий футболіст не зупинився і планує влаштувати на честь своєї «половинки» грандіозну вечірку, куди, зокрема, запрошений Елтон Джон та інші суперстар світового масштабу.

      Як нагадує британська газета «Дейлі міррор», Девід почувався просто вбитим, коли минулого року був вимушений пропустити день народження Вікторії — його «Реал» тоді грав на виїзді, й хавбек, природно, був змушений перейматися футболом. І хоче цього разу «відшкодувати» дружині свій вимушений «прогул» на повну котушку.