Закохана модЕЛЛЬ

26.04.2006
Закохана модЕЛЛЬ

Елль Макферсон.

      У знаменитої австралійської топ-моделі Елль Макферсон — нове кохання. Нагадаємо, майже рік тому Елль розійшлася зі своїм давнім бойфрендом, швейцарським фінансистом Арпадом Буссоном, і після того нових романтичних стосунків не шукала — розставання з Арпадом далося їй важко, адже вони прожили кілька років фактично під одним дахом.

      Із власником сіднейської мережі модних ресторанів Девідом Евансом 42-річна манекенниця познайомилася випадково — Девід був запрошений на весілля її брата, яке відбулося кілька тижнів тому. А щойно познайомившись, збагнули, що розлучатися вже не хочуть.

      І таки не розлучаються: протягом останніх трьох тижнів парочку жодного разу не бачили нарізно. Елль із Девідом разом ходять у ресторани, разом гуляють по набережній сіднейської затоки і скупляються в магазинах, разом відвідують різні культурні заходи і... постійно цілуються. Щоправда, поки що не на людях, а щойно пірнуть від цікавих поглядів у розкішний Девідів «Порш». Хоча цікаві погляди, звісно, дістали їх і там, і сіднейські папараці вже активно торгують знімками й навіть відеозаписами пристрасних поцілунків топ-моделі та ресторатора. Еванс, до речі, особа в шоу-бізнесових колах досить відома: його, скажімо, вважають своїм добрим товаришем Ніколь Кідман і Наомі Уоттс.