Мей обіграла Бекхем

26.04.2006
Мей обіграла Бекхем

Ванесса Мей.

      Про поп-скрипальку Ванессу Мей, яка ще кілька років тому була в нас шалено популярною (от що значить вдала піар-кампанія), тепер в Україні уже майже ніхто і не згадує. По-перше, маємо тепер свою любительку у міні-спідничці попілікати на скрипочці попсову обробку класичних творів, та ще й «поспівати». А по-друге, знову до нас у гості панна Мей поки що не збирається, тому ажіотаж навколо її особи влаштовувати нема потреби.

      А між тим за кордоном 27-річна британка сінгапурського походження й досі користується неабиякою популярністю. В оприлюдненому днями британською газетою «Сандей Тайм» щорічному переліку найбагатших молодих (до 30 років) людей Об'єднаного Королівства 27-річна Ванесса впевнено посідає перше місце. За інформацією видання, її статок становить 32 мільйони фунтів стерлінгів (майже 58 мільйонів доларів).

      Друге місце в цьому рейтингу посіла онука легендарного коміка Чарлі Чапліна, 23-річна Кіра Чаплін зі своїми 30 мільйонами фунтів, значну частину яких становить 30-відсоткова частка акцій, що належить Кірі у кінокомпанії Limelight Films. А на третій сходинці цілком очікувано розмістилася група «Колдплей» у повному складі: кожен із чотирьох рок-зірок розпоряджається 25 мільйонами фунтів. Що ж до лідера минулорічної «чудової сотні», Вікторія Бекхем до списку, на жаль, не увійшла. Адже грошики рахують за минулий рік, а на той час Віці було вже більш ніж 30 років...