Кіно від Джей для Ло

31.03.2006
Кіно від Джей для Ло

      Незважаючи на те, що «перша» професія Дженніфер Лопес — усе-таки співачка, а не актриса, останнім часом вона дедалі частіше надає перевагу кіно. Без знімального майданчика зірка відверто нудиться, тому намагається бодай раз на рік таки «встряти» у якийсь кінопроект. Вдається це, щоправда, не завжди — хоча пропозицій Джей Ло не бракує, але далеко не кожен продюсер може запропонувати їй, по-перше, гідний гонорар, а по-друге, що важливіше, — гідний сценарій. Бо якщо зайвим мільйоном заради блискучої ролі власниця найдорожчих у світі сідниць пожертвувати ще готова, то своєю акторською репутацією (а Дженніфер, за словами її друзів, насправді вельми високої думки про власні акторські здібності) — нізащо.

      Саме тому, знудьгувавшись за улюбленою справою, Джей Ло вирішила довго не чекати, поки трапиться щось пристойне, і написала сценарій сама. Сюжет простуватий, але глядачам має сподобатись, адже на екрані з'являться дві з найкрасивіших жінок Америки: компанію Дженніфер складе зірка телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія. Кралі зіграють рідних сестер — голлівудських зірок, які люто посварилися й розпочали одна проти одної справжню війну.

      Зйомки фільму розпочнуться у вересні, тому поки що Джей Ло вирішила все ж більше часу приділити музиці. І збирається у світове турне на підтримку свого альбому Rebirth: як повідомляє офіційний сайт співачки www.jenniferlopez.com, на 23 квітня запланований перший концерт туру. І відбудеться він не де-небудь, а у «фінансовій столиці» Індії, де Джей Ло іще ніколи не виступала, місті Бомбей. Звідти сексуальна поп-діва поїде до Об'єднаних Арабських Еміратів, де 27 квітня дасть концерт у Дубаї, на 29-те запланований виступ у грецьких Афінах, а 30-го Джей Ло запалюватиме турецьку публіку в Стамбулі. Звідки, якщо чесно, два кроки й до України...