Падіння

21.03.2006
Падіння

Несексуальна Брітні Спірз може бути й такою.

      Минули ті часи, коли голопупа суперстар Брітні Спірз очолювала рейтинги найсексуальніших і найпривабливіших знаменитостей. У Бріт і досі закохані мільйони підлітків по всій планеті, але їхнім ідеалом насправді залишається той, минулий її образ, а не нинішня іпостась розповнілої матері сімейства. Сама ж Брітні відкладає повернення до сексапільної зовнішності ще щонайменше на рік, адже не встигла вона скинути нагуляні під час першої вагітності кілограми, як завагітніла знову. Тому поки що доведеться колишній поп-принцесі змиритися з вельми неприємним переходом із найпрекрасніших у найнепривабливіші: саме до цієї категорії віднесли її експерти популярного чоловічого журналу FHM.

      Днями видання оприлюднило перелік найбільш несексуальних жінок планети, віддавши першість у цьому вельми неприємному рейтингу Брітні Спірз. На думку редакції журналу, співачка геть перестала стежити за своєю зовнішністю й тепер виглядає, як «проста селючка й задрипанка». Прикро, звісно, але ж Бріт сама винна — народження дитини зовсім не привід занедбати себе й перетворитися на непривабливу тьотю-мотю.

      Однак якщо міркування укладачів списку щодо Брітні ще можна зрозуміти й навіть схвалити — можливо, після цього жіночка замислиться й таки візьме себе в руки, то інших учасниць вони образили часто несправедливо. Звісно, сексуальність — це дуже суб'єктивне поняття, і те, від чого в жінці шаленіє один чоловік, іншого може тільки відвернути. Судячи з усього, знавці жіночої сексуальності з FHM вирішили дуже вже суворо підійти до зірок, деякі з яких абсолютно переконані у своїй неперевершеності. Так, на втіху Брітні, потрапила до «антирейтингу» і її затята конкурентка Крістіна Агілера. Компанію їй складає голосиста канадська зірка Селін Діон — як пояснює редакція журналу, співачка опинилася у списку за властиву їй «холодність льодової пустелі». Зрештою, Селін навряд чи засмутить рішення FHM, адже вона палко кохає свого чоловіка, й інші особи чоловічої статі її не цікавлять. А от колишня «спайс гьорл» Вікторія Бекхем точно засмутиться, адже поряд із таким привабливим чоловіком, як Девід Бекхем, хочеться бути ідеалом. А з такими «дитячими формами», як у худющої матері трьох дітей Вікторії, бути сексапільною неможливо, вважають укладачі рейтингу. Також до рейтингу потрапили визнана краля Наомі Кемпбелл, дизайнерка Донателла Версаче і «оскароносна» краля Ніколь Кідман. Причому останню звинуватили у тому, що чоловіків вона відлякує «своїми саєнтологічними поглядами». І це при тому, що Ніколь на дух не переносить прихильників саєнтологічної секти після того, як була змушена розлучитися із Томом Крузом через його схибленiсть на цьому вченні.