«Органи» і орган

14.03.2006

     Мабуть, мільйони чоловіків у світі шалено позаздрили б 32-річному німцю Морісу Бауманну. Однак насправді бідоласі не до сміху — він хворий на рідкісну хворобу, яка добряче псує життя. Принаймні вдень. Щоправда, днями незвична недуга таки допомогла своєму носію: врятувала його від в'язниці.

      Річ у тім, що Моріс хворіє на гострий пріапізм. Це означає, що сердешний чолов'яга живе з... постійною ерекцією. Себто, як пояснював потім гер Бауманн у суді, одного не надто прекрасного ранку він прокинувся і виявив, що його «чоловіче достоїнство» перебуває у стані «повної бойової готовності». І, що найцікавіше, виходити з цього стану не збирається. Відтоді Моріс так і живе...

      Але до суду від потрапив не через те. Річ у тім, що хоча хвороба й заважає йому з'являтися на пляжі або й узагалі ходити по вулицях без мішкуватого одягу (який рятує від цікавих поглядів далеко не завжди), але геть не стає на заваді пограбуванню будинків. А саме цим Моріс Бауманн успішно займався доти, доки його не впіймала на «гарячому» поліція міста Білефелд. Злочинець мав усі шанси на багато років загриміти за грати, але йому страшенно пощастило. Після того, як судді дізналися, що жодні зусилля лікарів не змогли привести дітородний орган підсудного у «нормальний» стан, та ще й вислухали жалісливу розповідь сердеги про те, як безжалісні ескулапи втикали йому «в це» голки (!), аби змусити «достоїнство» хоч трохи опуститися (безуспішно), серця служителів Феміди затріпотіли від співчуття. І Бауманна... звільнили від покарання. Принаймні доти, доки він не вилікується.

      Очевидно, у суддів-чоловіків спрацювало почуття чоловічої солідарності. А що спрацювало у жіночої частини німецького правосуддя, це вже зовсім інше питання.