Поцілунок за мир

14.03.2006
Поцілунок за мир

Врода Шерон і в 47 бездоганна. (РЕЙТЕР.)

        Одна з найсексуальніших зірок Голлівуда, розкішна білявка Шерон Стоун вирішила врегулювати перманентний конфлікт на Близькому Сході. І то в незвичайний спосіб: зірка «Основного інстинкту» пообіцяла... поцілунок будь-кому, хто доб'ється миру в зоні конфлікту. На такий серйозний крок її спонукала поїздка землею обітованою, де Шерон на власні очі й вуха переконалася, як гаряче, з одного боку, ненавидять одне одного фактичні сусіди — палестинці та ізраїльтяни, і як палко вони ж, з іншого боку, жадають примирення.

      До Ізраїлю кінозірка приїхала на запрошення Центру Переса «За мир», який поширює ідеї мирного розвитку і взаєморозуміння в регіоні. У поїздці голлівудську гостю супроводжував і сам Шимон Перес — колишній прем'єр-міністр Ізраїлю та нобелівський лауреат. Як зізналася Шерон на прес-конференції (одразу після того, як пообіцяла свій «миротворчий» поцілунок), її дуже відмовляли їхати в таку «гарячу точку». Однак актриса згадала про те, що саме ізраїльські спецслужби вважаються найкращими у світі, й таки наважилася. Окрім того, Стоун заявила, що хотіла б бачити на переговорах з урегулювання конфлікту якомога більше представниць прекрасної статі, оскільки вони «краще за чоловіків уміють мислити й відчувати». «Я вірю, що краса зупинить кровопролиття і врятує світ!» — заявила знаменитість. До речі, пощастило дітям зі школи в місті Джаффа, яку відвідала Шерон — їм поцілунки прекрасної пані дісталися безкоштовно.

      Але навіть готовність красуні розв'язати їхній наболілий конфлікт не змогла відволікти місцевих та іноземних журналістів від запитань про те, що зараз усіх цікавить найбільше: новий фільм Шерон Стоун. Нагадаємо, що це — продовження знаменитого «Основного інстинкту». Акул пера цікавило насамперед те, чи з'явиться 47-річна актриса на екрані оголеною. Без особливого кокетства кінодіва відповіла: «Так».

      До слова, в український прокат «Основний інстинкт-2», де в тенета підступної і прекрасної письменниці Кетрін потрапляє вже не поліцейський у виконанні Майкла Дугласа, а лікар-психіатр (його роль грає Девід Морріссі), виходить 30 березня.