Кожне слово на вагу золота

01.03.2006
Кожне слово на вагу золота

Дорога й досі не розлучена Джессіка.

      В американської улюблениці Джессіки Сімпсон зараз дуже нелегкий період у житті — популярна співачка й актриса (а головне — блондинка) перебуває у процесі розлучення зі своїм чоловіком Ніком Лейчі. Усе б нічого — дітей у подружжя немає, розійтися вони вирішили «полюбовно», себто ніхто істерик не влаштовував і тарілки об голову колишньої «половини» не розбивав... Однак без «але» таки не обійшлося: Нік уперто вимагає рівно половину спільного майна. На перший погляд, вимога ніби справедлива, однак Джессіка її такою геть не вважає. Мовляв, за три роки шлюбу чоловік заробив, у кращому випадку, на окрайчик хліба, а вона принесла в сім'ю мільйони доларів, тому тепер віддавати чесно зароблене «дармоїду» не збирається.

      Так і наполягають кожен на своєму вже майже півроку... От що значить бути небідним і не укласти шлюбний контракт! Нік, звісно, теж не жебрак, що б там Джесс не казала, але до благовірної йому справді далеко. Тільки за минулий рік білява кралечка Сімпсон, яка і в кіно знімається, і диски записує, і власне телешоу веде, заробила понад 30 мільйонів доларів. Скільки приніс у сімейний казан Лейчі, не повідомляється, але з огляду на те, що про популярність хлопчачого гурту 98 Degrees, де він прославився, усі давно й забули, його здобутки на тлі заробітків дружини явно є геть мізерними.

      А поки сердешний Нік скаржиться на скупість «колишньої» й перебивається з хліба на воду, Джессіка часу не гає. Незабаром розпочнуться зйомки фільму «Працівник місяця», в якому Сімпсон зіграє невелику, але дуже вигідну роль. Актриса перевтілиться у чарівну касирку магазину розпродажів, за прихильність якої змагаються одразу двоє залицяльників. Усього Джессіці за роллю належить сказати 806 слів, але при цьому кожне з них коштуватиме понад 2 тисячі доларів. Непогано, еге ж? Щоправда, цю «непильну» роботку Джесс отримала, можна сказати, по блату. Адже одним із продюсерів стрічки є її батько. Втім, як повідомляє журнал In Touch, інші продюсери також переконані, що надпопулярна Джессіка Сімпсон варта такого гонорару.