Жертва краси

21.02.2006
Жертва краси

Мадонна, яка надірвалася.

      У свої 47 років поп-королева Мадонна виглядає просто блискуче. Звісно, це коштує співачці неабияких зусиль: вона щодня займається йогою, фітнесом, качає «залізо» — словом, активно працює над своїм тілом. І, схоже, трохи перестаралася: заробила собі грижу.

      Як повідомила наприкінці минулого тижня прес-аташе зірки, Мадонні зробили невелику операцію у зв'язку з грижею черевної стінки. Над безцінним (бо ж скільки в нього вкладено праці й грошей) тілом чаклували найкращі хірурги однієї з лос-анджелеських лікарень, куди знаменитість потрапила одразу після церемонії вручення премій «Греммі». Саме тiєї, на якій Мадонна вразила всіх своїм яскравим виступом і чудовою формою — зірка з'явилася на сцені у бузковому боді, майже не приховуючи своїх принад.

      Про те, що вже через якусь годину після свого тріумфу Мадж, як називають Мадонну шанувальники, потрапила на операційний стіл, стало відомо тільки 16 лютого із заяви прес-аташе співачки. Журналісти дойняли її розпитуваннями, чому «шефиня» напередодні не з'явилася на вручення премій Brit Awards — отримати свою відзнаку як «найкраща міжнародна виконавиця». За словами прес-секретарки, операція пройшла успішно, й зараз Мадонна почувається чудово.