По секрету всьому світу

09.02.2006
По секрету всьому світу

Періс Хілтон.

      Світську левицю Періс Хілтон, здавалося б, уже нічим не здивуєш — ця краля «пройшла Крим і Рим»: поміняла безліч бойфрендів, брала участь у різних скандальних вечірках, вчиняла п'яні дебоші, разом із мільйонами інтернет-користувачів мала нагоду переглянути у «всесвітньому павутинні» свою приватну відеозйомку в стилі «м'яке порно», розміщену на одному з сайтів ображеним хлопцем знаменитості, тощо. І це далеко не повний перелік «подвигів» буйної панночки. Однак коли Періс дізналася про те, що на аукціоні в Лос-Анджелесі можуть продати її щоденники, де розбещена дівуля описувала свої інтимні переживання і враження, то була просто шокована. Причому є підозра, що хвилюють її зовсім не фото, прикладені до щоденників — і в дошку п'яну, й оголену міс Хілтон у різних позах завдяки тому ж інтернету й без того вже бачили всі, кому не ліньки.

      Зошитів, у яких Періс ділилася сама з собою найпотаємнішими секретами, аж 18. Як стверджує сама потерпіла, їх викрали з її будинку кілька місяців тому. На продаж інтимні записки виставляє такий собі Девід Шмідт, який запевняє, що до крадіжки не причетний — щоденники він, мовляв, перекупив у незнайомого йому чоловіка. Власне, це може бути правдою, адже Шмідт — відомий у певних колах торговець «зірковим порно», тобто викраденими або зробленими потайки фотографіями знаменитостей у приватній обстановці й майже або зовсім без одягу. Цього разу йому справді пощастило — заплативши явно не надто обтяжливу для своєї кишені суму, Девід отримав справжній скарб: за щоденники спадкоємиці багатомільйонної готельної імперії він планує виручити щонайменше 20 мільйонів доларів.

        Однак обурена Періс, хоч уже трохи і відійшла від першого шоку, спускати все на гальмах не збирається. Мільйонерка заявляє, що притягне до відповідальності кожного, хто причетний до цього неподобства, — неважливо, викрадав він щоденники сам чи перекуповував їх у злодія. Наразі адвокати розлюченої багатійки працюють над тим, щоб «розв'язати проблему».