Спортсмен і співачка — вони, якщо чесно...

08.02.2006
Спортсмен і співачка — вони, якщо чесно...

Співачка Шеріл Кроу.

      Ось і завершилася ще одна красива історія. Шкода, але таке вже життя — навіть, здавалося б, ідеальні пари теж розпадаються. Днями про завершення своїх романтичних стосунків оголосили естрадна зірка Шеріл Кроу та знаменитий велогонщик Ленс Армстронг.

      Ще зовсім недавно володарка премії «Греммі» та багаторазовий переможець найпрестижнішої велогонки «Тур де Франс» щасливо розповідали журналістам про те, яке красиве буде в них весілля, — його парочка планувала відсвяткувати в Техасі, в рідному місті Ленса — Остіні. А Шеріл навіть знялася у фотосесії для журналу «Алюр», під час якої вибирала й міряла розкішну весільну сукню...

      Не судилося. «Після довгих роздумів, зваживши всі «за» і «проти», ми ухвалили дуже складне для нас рішення розійтися, — цитує журнал «Піпл» спільну заяву Кроу та Армстронга. — Ми обоє дуже любимо й поважаємо одне одного, тому просимо всіх також поважати наше приватне життя під час цього складного для нас періоду».

      Співачка і спортсмен зустрічалися два роки й минулого року заручилися. Шеріл познайомилася з Ленсом після однієї з гонок, і була зачарована привабливим, розумним і мужнім велогонщиком (свого часу Армстронг поборов рак, і не лише оклигав після важкої операції, а й повністю прийшов у форму й продовжує здобувати перемоги, спрямовуючи значну частину своїх преміальних у створений ним же благодійний фонд для онкологічних хворих). Про нього самого й казати нічого — якось Ленс зізнався, що Шеріл вразила його гармонійним поєднанням краси з чуйністю й добротою. Справді, дуже гарна була пара.