Секс-місія у Давосі

01.02.2006
Секс-місія у Давосі

Посол ООН Анджеліна Джолі з «почорнілим» Бредом Піттом.

      Анджеліна Джолі і Бред Пітт, схоже, остаточно визначилися з місцем, де планують стати на весільний рушничок. Як повідомляє британська газета «Сандей експресс», найпопулярніша останнім часом голлівудська парочка таки прийме пропозицію свого колеги по зірковому цеху Джорджа Клуні, який давно пропонував провести гулянку з нагоди одруження Анджеліни й Бреда у себе на віллі  в мальовничому куточку Італії, на березі острова Комо. Щодо Комо, на узбережжі якого розташовані розкішні вілли багатьох світових знаменитостей (сусідкою Клуні є, зокрема, Донателла Версаче, яка успадкувала віллу від убитого брата), майбутнє подружжя Піттів уже не вагається. Єдине, у чому вони поки що не певні — де саме мінятимуться обручками (між іншим, за інформацією газети «Сан», Пітт замовив коханій обручку з діамантом у відомого ювеліра Альберто Репоссі, чиї коштовності дуже любила принцеса Діана) й відзначатимуть цей радісний факт удома у гостинного Джорджа чи неподалік, в готелі «Вілла д'Есте».

      Зрештою, це вже не так і важливо — головне, що кіношні «містер і місіс Сміт» стануть офіційними чоловіком і дружиною й у реальному житті. До речі, однойменний блокбастер, який, власне, і «пошлюбив» зіркову парочку, незабаром стане серіалом. Дуже вже телевізійникам припала до душі вибухово-небезпечна історія кілерського подружжя, тож через рік-другий, а то й раніше, американські телеглядачі матимуть насолоду щоденного перегляду чергових серій про пригоди своїх улюбленців. Судячи з усього, серіал матиме всі шанси на успіх, хоча, звісно, й не такий шалений, як «автентичне» кіно. Ще б пак, адже в «милі» ні Бреда Пітта, ні Анджеліни Джолі, природно, не буде...

      А поки Джордж Клуні й багатомільйонна армія шанувальників «найсексуальнішого подружжя Голлівуду» (хто б сумнівався, що саме такий «титул» приліпиться до панства Пітт після їхнього одруження) готуються до урочистої події, самі закохані активно займаються громадською й політичною діяльністю. Тобто займається Анджеліна, а люблячий Бред, який ні хвилини не може провести без неї, терпляче її всюди супроводжує. Не став винятком і економічний саміт у Давосі, де Джолі була в ролі посла доброї волі ООН. Прекрасний посол залюбки позувала фотографам, які з усіх боків обклацували її кругленький животик (актриса зараз на п'ятому місяці вагітності). «Засікли» навіть татуювання Quod me nutrit me destruit («Що мене харчує, те мене руйнує»), яке «визирнуло» з-над джинсів із заниженою талією.

      Але така увага до талії й інших частин тіла Анджеліни якраз не дивує. Дивує (приємно), що при цьому репортери не забувають фіксувати ще і її промови. А говорила Енджі на саміті, звісно, насамперед про дітей, долею яких дуже переймається. Навіть покритикувала Білий дім за те саме, тобто за неналежне забезпечення прав дітей. «Мені соромно, що Вашингтон досі не ратифікував конвенцію ООН про права дитини, яка ухвалена ще у 1989 році! — обурювалася Джолі. — Невже, якби США і справді цікавили права дитини, ми б і досі не ратифікували цю конвенцію?».

      Ні, ну чим, справді, займається Конгрес? Адже США підписали відповідний документ іще десять років тому, але, бач, досі не ратифікують...

      Тож не дивуйтеся, якщо незабаром Анджеліна балотуватиметься в депутати...