Без жінок — хіба це життя?!

24.01.2006
Без жінок — хіба це життя?!

Вікторія Бекхем була неперевершена.

      Чоловікам без жінок завжди нудно. Можна, звісно, протягом певного часу насолоджуватися суто чоловічою компанією, де ніхто тебе не пиляє, не заважає висловлюватися триповерховими матами й не скривить носика, коли ти смачно висякаєшся на підлогу, але рано чи пізно така свобода набридає. Хочеться ж перед кимось і хвоста розпустити...

      Тож немає нічого дивного в тому, що деякі дизайнери, які демонстрували свої колекції на Мiланському тижні чоловічої моди сезону осінь-зима-2006/07, завбачливо вирішили, окрім моделей-чоловіків, запросити до участі в дефіле й представниць прекрасної статі (без них помилуватися показами «своєї» моди чомусь приходять переважно чоловіки нетрадиційної орієнтації). І то неабияких, а справжніх красунь, розумниць і, що головне, знаменитостей.

      Мабуть, найбільше уваги в цьому сенсі привабив до себе показ колекції Roberto Cavalli. Адже в ньому взяла участь сама «шикарна перчинка», вона ж Пош Спайс, вона ж Вікторія Бекхем, у дівоцтві — Адамс. Тендітна красуня, яка знову відростила волосся, а з ним — і дуже звабливі форми (у деяких місцях), просто зачарувала публіку своїм елегантним виходом у розкішній сукні з білого жоржету. Приклад Вікторії зайвий раз доводить: стрункість — це чудово, хвороблива худорлявість — не дуже. 30-річна дружина Девіда Бекхема залишилася тоненькою, як тростинка, навіть після народження трьох дітей, однак порівняно з тим скелетоподібним станом, у якому вона постала перед очі публіки після другої вагітності, тепер Віка виглядає просто блискуче. Недаремно всі присутні в залі чоловіки аж охнули, милуючись контрастом м'язистих моделей і сексапільної поп-діви.

      Іще одним сюрпризом Міланського тижня стала актриса Бріттані Мерфі. Цю красуню запросили веселі брати-близнюки Дін та Ден Кейтени, вони ж — дизайнерський дует Dsquared2. Голлівудська кінозірка постала перед очима вражених шанувальників «мужньої» моди в образі королеви Англії (подіум при цьому мав імітувати Букінгемський палац). Бріттані була неперевершена й так активно кокетувала з моделями й самими братами Кейтенами, що, мабуть, викликала неабиякі ревнощі у свого нареченого Джо Макалусо. Ходять чутки, що незабаром парочка повинна одружитися. Однак Джо, мабуть, таки пробачив свою подругу. Адже добре розуміє: саме розкішний перстень від Тіффані з 3,4-каратним діамантом разом із пропозицією стати місіс Макалусо так підняв актрисі настрій.