Голлівуд у «цікавому стані»

20.01.2006
Голлівуд у «цікавому стані»

Метт Деймон — теж майбутній тато (лiворуч — його дружина Лучiана).

      У світі шоу-бізнесу триває черговий бебі-бум. На поповнення у своїх сімействах, як уже повідомляла «УМ», чекають Гвінет Пелтроу з Крісом Мартіном та Анджеліна Джолі з Бредом Піттом, зірка «Мумії» та «Відданого садівника» Рейчел Вейц через кілька місяців подарує нащадка своєму коханому, режисерові Даррену Аронофському, а Рассел Кроу з нетерпінням чекає результатів ультразвукового дослідження, аби дізнатися, кого ж на цей раз подарує йому дружина Даніела Спенсер — сина, як їхній первісток Чарльз, чи сестричку йому.

      Схоже, вирішив не залишатися осторонь цієї тенденції й «талановитий містер» Голлівуду, загадковий Метт Деймон. Загадковий — тому що про своє особисте життя актор не надто любить розповідати, чим провокує появу довкола себе різноманітних чуток. Так і вийшло, що поки Меттові «сватали» то одну, то іншу партнерку по зйомках, він тихцем одружився й вельми вразив усезнаючих папараці, представивши свою дружину Лучіану Баррозо.

      Тож навряд чи варто дивуватися, що «цікавий стан» своєї «половини» Деймон також тримав у секреті — доти, доки у пресі не з'явилися фото красуні із кругленьким пузцем. Тут уже майбутньому татусеві, який зараз перебуває на зйомках фільму «Добрий пастир» у Домініканській республіці, довелося в усьому зізнатися. Метт навіть розповів, що вони з Лучіаною чекають дівчинку. Словом, є про що побалакати з Анджеліною Джолі, яка, за збігом обставин, знімається в «Доброму пастирі» разом із Деймоном.