Вагітний Голлівуд

18.01.2006
Вагітний Голлівуд

Такою Гвінет Пелтроу тепер можна побачити тільки на архівних фото.

      В «оскароносної» кінозірки Гвінет Пелтроу, яка ще недавно скаржилася на хоч і приємні, але дещо незвичні для затребуваної актриси клопоти з маленькою донечкою Еппл, незабаром цих клопотів побільшає рівно вдвічі. Гвінет підтвердила, що вони з чоловіком Крісом Мартіном, солістом британської групи «Колдплей», чекають другу дитину.

      Як повідомляє агенція «Франс пресс», 33-річна знаменитість офіційно оголосила цю радісну новину після прем'єри нового фільму «Доказ» (Proof) за її участю. На церемонії презентації в Лос-Анджелесі ведучий представив актрису як «вагітну жінку» (судячи з оплесків у залі, публіці таке представлення сподобалося) і поцікавився, який у неї термін.

      «Достатній, щоб почувати себе громіздкою», — сяйнула дотепністю акторка. Хоча в деяких місцях така «важкість» їй, схоже, дуже навіть до вподоби: Гвінет радіє з того, що при вагітності в неї збільшуються груди, які у «звичайному» вигляді видаються красуні замалими. Це, за словами актриси, трохи втішає її жіноче самолюбство. Бачте-но, молода мати дуже переймається тим, що геть не встигає доглядати за собою й виглядати так, як належить справжній жінці. «Я так поглинута турботами про Еппл, що згадую про епіляцію тільки тоді, коли стаю схожа на чоловіка, — жартує Гвінет, — і навіть дозволяю собі ходити по хаті з брудною головою, хоча колись навіть уявити собі такого не могла». А що ж буде, коли на додачу до 20-місячної доньки з'явиться ще один малюк...

      До слова, шанувальники творчості актриси можуть не сподіватися незабаром побачити її в нових проектах (окрім «Доказу», звісно). «Мені вже давно не до кіно, — зізнається Пелтроу, — а оскільки я знову чекаю на дитину, то наступного року про повернення на знімальний майданчик можна й не мріяти...».

ДО РЕЧІ

      Перестала заперечувати свій «цікавий стан» і колега Гвінет по голлівудському цеху, головна секс-бомба «фабрики мрій» Анджеліна Джолі. Як повідомляє журнал «Піпл», подруга Бреда Пітта зізналася, що справді чекає на їхнього з Бредом первістка (в актора від шлюбу із Дженніфер Аністон дітей не було, а донька та син Анджеліни, чотирирічний Меддокс і однорічна Захара, — прийомні). Маля має з'явитися на світ улітку.