Основний баскетбольний інстинкт

18.01.2006
Основний баскетбольний інстинкт

Шерон Стоун у свої 47 виглядає бездоганно.

      Такі красиві, талановиті й розумні жінки, як неперевершена героїня «Основного інстинкту» Шерон Стоун, просто не можуть залишатися самотніми. І хоча в коханні Шерон не дуже щастило та й із подружнім життям не склалося (нібито вдалий, на перший погляд, шлюб із видавцем-мільйонером Філом Бронштейном зрештою розлетівся на друзки), зате залицяльників і обожнювачів актрисі ніколи не бракувало. Сама ж Стоун, обпікшись на молоці, дмухає вже на всі рідини, дуже перебірливо підходячи до нових романів. Однак хіба може творча людина жити без кохання, яке, як відомо, є джерелом натхнення?

      Отже, в кінозірки — новий бойфренд. Ще недавно Шерон вважали подружкою шотландського телеведучого Крейга Фергюсона, однак згодом з'ясувалося, що вони все-таки насамперед друзі (хоча Крейг був не проти поглибити стосунки зі знаменитою білявкою). Утім друг у Стоун таки є — ним виявився колишній гравець баскетбольного клубу «Лос-Анджелес лейкерз» Рік Фокс. І що з того, що високий красень молодший за свою обраницю на 11 років? Як повідомляє сайт Femalefirst.co.uk, 36-річний спортсмен у захваті від Шерон. Спершу він, щоправда, дещо соромився цього роману — боявся, що його запідозрять у прагненні «відщипнути» шматочок слави своєї зіркової гьорлфренд, але тепер не приховує своїх почуттів.

      Хтозна, що воно там буде далі, але поки що ці двоє щасливі. До речі, Фокс, як і Стоун, також розлучений — до 2004 року він був одруженим із темношкірою «Міс Америка» Ванессою Уїльямс.