Лелека ще не долетів?

12.01.2006
Лелека ще не долетів?

Анджеліна із прийомною донечкою Захарою.

      Анджеліна Джолі у США — просто культова фігура. А роман із іншим кумиром молодi, Бредом Пiттом, тільки додав Джолі балів в очах прихильникiв. І тепер уже подвійна кількість фанів ревно стежать за кожним кроком Енджі та її вже майже офіційного чоловіка. Не дивно, що ледве не щодня десь у пресі виникає новина про вагітність актриси.

      Щоправда, бувають серед таких повідомлень і жорстокі. Скажімо, днями західні газети повідомили, нiбито Бред, який просто неймовірно хоче дитини, довідавшись про вагітність своєї подруги, так зрадів, аж зателефонував колишній дружині — Дженніфер Аністон, аби їй першій повідомити цю радісну новину. І Джен, мовляв, зібравши волю в кулак, пораділа за Бреда з Анджеліною, побажала їм щастя й висловила сподівання, що малюк народиться здоровим. Яких зусиль це було варто зрадженій жінці, можна собі тільки уявити. Як стверджує сайт «Ананова», поклавши трубку, Аністон гірко розридалася — це буцiмто бачив один із її друзів.

      Так це чи ні — з'ясувати складно. Сама Дженніфер мовчить, а Анджеліна взагалі заперечує, що вагітна. Як розповідають всюдисущі папараці, наприкінці грудня сексапільна кінозірка відвідала клініку в Санта-Моніці, де їй зробили УЗД. У Джолі були підстави припустити, що вона вагітна — зранку її нудило, а розкішні форми дещо виросли в об'ємах. Однак тоді лікарі нібито з'ясували, що мама двох прийомних дітей поки що не вагітна, чому Анджеліна навіть трохи зраділа — мовляв, і так повно клопоту з малими (старшим Меддоксом і крихіткою Захарою, яка 8 січня відсвяткувала свій перший день народження), тож поки що не до своїх дітей.

      Тим паче що на актрису звалилося ще одне випробування: мама Енджі, Маршлін Бертран, хвора на рак. Як повідомляє журнал Enquirer, Маршлін намагалася побороти хворобу протягом трьох років, але наприкінці 2005-го її довелося госпіталізувати в одну з клінік Лос-Анджелеса. Звісно, Джолі одразу приїхала до неї, адже мама — це до всього ще і її найкращий друг.