Одне з двох: або «Оскар», або подружнє щастя

12.01.2006
Одне з двох: або «Оскар», або подружнє щастя

      Невеселим виявився початок нового року для двічі «оскароносної» кінозірки Хіларі Свонк. Днями актриса таки розійшлася зі своїм чоловіком і колегою по акторському цеху Чадом Лоу. Подружжя прожило у шлюбі понад 8 років, протягом семи з яких не давало ні пресі, ні родичам-друзям жодних підстав сумніватися в тому, що це — справжнє кохання, яке — назавжди. Однак улітку минулого року між Хіларі й Чадом виникли деякі непорозуміння.

      Точніше, супитися й сваритися з дружиною почав Лоу. А все через другого «Оскара», здобутого Хіларі за фільм «Крихітка за мільйон доларів» (перший дістався їй п'ять років тому за стрічку «Хлопці не плачуть»). Простіше кажучи, благовірний страшенно заздрив своїй «половині», яка спромоглася досягти таких вершин у кіношній кар'єрі, тоді як сам він задовольняється більш ніж скромними успіхами на цій ниві (поки що єдина відзнака на його рахунку — премія «Еммі» за роль ВІЛ-інфікованого хлопця у фільмі «Життя триває», отримана у 1993 році). Чад сам зізнавався друзям, що йому дуже соромно за ці дурні ревнощі до успіху жінки,однак нічого не міг із собою вдiяти.

      Щоправда, протягом певного часу подружжю вдавалося так-сяк миритися. 38-річний Чад навіть звернувся до психолога, і доктор Норманн Фрід допоміг йому змиритися з успіхом на сім років молодшої дружини. Однак, мабуть, повністю повернути порозуміння в сім'ю не вдалося. Як повідомив пресі менеджер Хіларі, подружжя розходиться. Щоправда, офіційного розлучення поки що не буде: пара вирішила деякий час пожити окремо, аби розібратися у своїх почуттях. За словами менеджера, і у самих містера та місіс Чад, і в їхніх близьких поки жевріє надія на те, що розрив не остаточний.