Нокаут для Тайсона

21.12.2005
Нокаут для Тайсона

Лена також виконає саунд-трек до фільму.

      Скандально відомий Майк Тайсон у житті мав усе: блискучі перемоги у спорті, кількох дружин, величезні гроші й славу і навіть строк у місцях не надто віддалених. А от у кіно, здається, ще не знімався. Але незабаром Тайсон зможе і навколо цього пунктика поставити галочку. Відомий голлівудський режисер Тоні Скотт («Шпигунські ігри», «Ворог держави», «Гнів», «Фанат») запропонував боксеровi знятися у своєму новому фільмі.

      Герой Тайсона — успішний боксер — за крок від чемпіонського титулу отримує важку травму. Дружина, друзі, партнери відвертаються від героя і, поки він прикутий до лікарняного ліжка, розтринькують усе його майно. Лікарі ж пророкують спортсмену довічну інвалідність. Але доля всміхається героєві Тайсона — у клініці він закохується у вродливу лікарку, яка відповідає взаємністю. І стається диво: боксер не тільки стає на ноги, а й знову бореться за чемпіонський титул.

      Словом, Майковi треба буде неабияк викластися. Адже доведеться не просто кулаками в ринзі махати, а грати драматичну роль — щонайменше, півстрічки він проведе на лікарняму ліжку. Але в Тайсона чудовий стимул повчитися акторської майстерності, адже його партнеркою буде чарівна Лена Леніна.

      Ви не помилилися, Лена — росіянка, але мешкає нині у Франції. З нею режисер Тоні Скотт познайомився торік на Каннському фестивалі і загорівся будь-що попрацювати з вродливою моделлю. До того ж акторський досвід у Леніної є: на черговому кінофестивалі в Каннi покажуть французький фільм «Йоганн Бах і Анна Магдалена», у якому вона зіграла разом із Кристіаном Вадімом, сином знаменитого режисера Роже Вадіма і Катрін Деньов. Французи називають Леніну «нокаутом  для очей та вух». Бо Леніна не тільки вродлива, а й розумниця — має на телебаченні власну програму. «Я вмію чудово виглядати і при цьому говорити розумні слова, — коментує своє прізвисько Лена. — Деяких чоловіків це лякає».

      Що з цього приводу каже Майк — невідомо. Хоча нещодавно красуня і чудовисько зустрічалися, щоб познайомитися і вжитися в майбутні ролі. Мабуть, Майк уже в нокауті...