Щаслива втома

21.12.2005
Щаслива втома

Гвен Стефані.

      Днями у пресі з'явилися повідомлення, що співачка Гвен Стефані має намір узяти творчу паузу. Бо за останні два роки дівчина так напрацювалася, що в буквальному розумінні валиться з ніг. За досить короткий проміжок часу Гвен устигла випустити дебютний альбом, прокататися зі світовим турне багатьма країнами світу, знятися у фільмі «Авіатор» (тут 36-річна Гвен майстерно зіграла роль зовсім молоденької дівчини) і запустити власну лінію одягу. Успіхи так окрилили співачку, що після виходу дебютного альбому Love. Angel. Musіc. Baby вона запевняла, що й наступний диск не за горами. Мовляв, стільки цікавого матеріалу залишилося... Але згодом реліз нового альбому було відкладено на невизначений термін. «Хоча він майже готовий, у мене просто немає сил випустити його, — сказала Гвен. — Я вирішила, що в даний час буде правильно взяти короткий тайм-аут». Певна річ, співачка втомилася. З ким не буває?

      Аж ось нарешті стала відомою справжня причина несподіваної втоми Гвен. Вона просто збирається в декретну відпустку. Прихильники й раніше підозрювали, що Стефані незабаром покине їх, щоб поринути у сімейні справи. Адже чутки про вірогідну вагітність стильної білявки ходили ще на початку цього року. Навіть чоловік, музикант Гевін Россдейл запевняв, що у випадку чого, буде всіляко підтримувати свою дружину. «Я сказав Гвен, що, коли вона народить дитину, то братиму малого із собою на гастролі, щоб дати їй можливість перепочити», — клявся перед журналістами Гевін. Але сама Гвен лише посміхалася у відповідь: «Я хочу записати диск з танцювальною музикою, хочу знятися в кількох фільмах, хочу випускати нові колекції одягу, хочу спати довше», — планувала вона, додаючи, що й дітей хоче, але не зараз, бо це перешкоджатиме її кар'єрі, що так стрімко почала розвиватися.

      Та кілька днів тому в інтерв'ю американському журналу «Стар мегезiн»  Стефані зізналася, що вагітна. Однак не уточнила, коли саме вони з Гевіном очікують у родині поповнення.