Свобода Рода

01.12.2005
Свобода Рода

Щасливі батьки Род і Пенні.

      У житті знаменитого рокера Рода Стюарта трапилося одразу дві непересічні події. Як зізнається Род, йому й самому складно в це повірити, але він нарешті знову вільний: тривалий шлюборозривний процес із третьою дружиною, моделлю Рейчел Хантер, нарешті завершився. Тож ніщо тепер не завадить 60-річному рок-ідолу і майже вдвічі молодшій за нього манекенниці (ну любить Род манекенниць) Пенні Ланкастер офіційно узаконити свої стосунки, які тривають уже майже 6 років.

      Однак це буде (сподіваємося) згодом. Адже зараз у закоханих інші турботи: минулої неділі Пенні народила своєму бойфрендові сьому дитину! Для самої Пенні новонароджений син став первістком, тому, мабуть, вона таки не наважилась народжувати вдома у ванні, як пропонував їй Род. Малюк, який з'явився на світ у лондонському госпіталі Святих Джона та Елізабет, важив 3 400 грамів і, за словами лікарів, народився здоровісіньким. 34-річна мама також почувається добре і вже разом із сином та щасливим до нестями чоловіком перебуває в його заміській резиденції. «Я так пишаюся своєю крихіткою Пенні! — зі сльозами радощів на очах зізнався Стюарт газеті «Сан». — Вона була дуже мужньою. Тепер ми не можемо відвести очей від нашого чудового малюка — він надзвичайний!».

      Як саме назвуть Стюарта-молодшого, наразі невідомо. Раніше Пенні розповідала друзям, що залюбки назвала б свого первістка Чарлі або Джиммі з другим ім'ям Уеллас — так звали її дідуся, який загинув в автокатастрофі.