Шалена Бріт-мама

28.10.2005
Шалена Бріт-мама

      Складно все-таки уявити Брітні Спірз у ролі турботливої матусі. Надто вже звичним був образ «тінейджерської принцеси», такої собі сексапільної Лоліти з наївним поглядом і завжди кокетливо оголеним животиком... Здавалося б, тепер Бріт уже не така. Щоправда, пуп у неї, незважаючи на значно більші, ніж раніше, габарити, і досі майже завжди відкритий — ну не може співачка розлучитися з улюбленою звичкою носити речі з талією «нижче пояса». Однак у дечому Брітні таки змінилася: зовні — набула звабливих форм  розвиненої жінки, а внутрішньо — справді стала доброю дружиною й уважною матір'ю. Тобто, швидше, намагається нею бути. Бо часом у сердешної таки «зриває дах» і вона почувається геть розгубленою, не знаючи, як угамувати малого Шона Престона, який невідомо з якої причини волає на все горло. Втім ці проблеми відомі кожній молодій мамі, незалежно від її біологічного віку. Різниця між ними і 23-річною мамою-зіркою полягає хіба в тому, що досі Бріт була розбещена увагою публіки насамперед до себе, а тепер їй треба ховати від папараці ще й малого сина.

      Саме цей останній пункт сприяє ще більшій розгубленості не звичній до статусу мами співачки. Тож навряд чи варто дивуватися, що спершу вона дуже зраділа, коли журнал «Піпл» звернувся з проханням опублікувати фото молодої сім'ї Федерлайнів (Брітні, її чоловіка Кевіна та малюка Престона) й радо позувала фотографу, а вже буквально наступного дня, незважаючи на підписаний контракт, раптом передумала. Ридаючи, поп-зірка вимагала від редакції «в жодному разі» не публікувати ці знімки, оскільки вона, мовляв, «не хоче продавати свого сина». Тепер «піплівці» просто не уявляють, що їм робити, оскільки Бріт буквально б'ється в істериці, а вони вже встигли заанонсувати появу на своїх сторінках довгоочікуваних прихильниками поп-принцеси фотографій.

      А Брітні тим часом офіційно попередила, що подаватиме в суд на будь-кого, хто порушить її права на приватне життя. Схоже, до такого кроку її спонукала крадіжка знімків новонародженого Престона разом із батьками, які зникли з особистого архіву співачки й несподівано з'явилися в інтернеті. Тоді у місіс Федерлайн теж була неабияка істерика, аж бідолаха Кевін злякався, чи не з'їхала його дружина з глузду. Натомість колишній хлопець Брітні Джастін Тімберлейк (який, до речі, добряче попсував сердешній нерви, зрадивши її з танцівницею в розпал їхнього кохання) вирішив підтримати екс-наречену, вперше за два роки з часу їхнього розриву згадавши Бріт добрим словом. Тімберлейк публічно заявив, що Спірз — просто чудова дівчина, і попросив усіх її та своїх власних прихильників «з розумінням поставитися до її стану, адже відомо, наскільки нестійкою є психіка жінок після пологів».