І хай доведуть, що вони голубки!

20.10.2005
І хай доведуть, що вони голубки!

Вікторія i Девід Бекхеми. (Фото РЕЙТЕР.)

      Девід і Вікторія Бекхем подали позов проти британської газети «Ньюс оф зе ворлд». За повідомленням агенції «Рейтер», чи не найпопулярніше подружжя Англії вимагає від таблоїда компенсації за завдану ним моральну шкоду. Бекхеми образилися на статтю під назвою Posh & Becks on Rocks, розміщену в газеті ще 24 вересня.

      У цьому матеріалі журналіст стверджував, що капітан футбольної збірної Англії та його дружина «цинічно і лицемірно» вводять громадськість в оману, зображуючи щасливий шлюб. Газета стверджує, що Бекхеми, вдаючи щасливе співжиття, лише «захищають свої комерційні інтереси». Це, мовляв, просто торгова марка така — «сім'я Бекхемів», а насправді ніяким коханням там і не пахне.

      Майже три тижні до Девіда й Віки доходив зміст статті, аж поки вони вирішили у верховному суді Лондона, що їхнє подружжя справді щасливе. Перше засідання у справі про шлюб Бекхемів призначене на 5 грудня.

      Що ж до «Ньюс оф зе ворлд», то газета наполягає на своїй версії, а її адвокат Річард Спермен, аби довести штучність стосунків поміж зірковим футболістом та співачкою, зажадав від Бекхема надати суддям... телефонні рахунки. На думку юриста, це має пряме відношення до порушеної справи: саме так можна переконатися, як рідко Бекс телефонує матері двох своїх дітей.