Пристрасть до «Діора»

29.09.2005
Пристрасть до «Діора»

Шерон пахне по-новому.

      Дивлячись на надзвичайно привабливу й чарівну (от уже кому не бракує того, що ми з легкої руки французів називаємо «шармом»!) Шерон Стоун, складно повірити в те, що кінозірці вже 47 років. Шерон виглядає просто блискуче, хоча 30 їй, звісно, теж уже не даси. Словом, ідеальна модель для солідної компанії, яка випускає дорогі речі еліт-класу, призначенi для впевнених у собі успішних жінок, що вже відбулися в професійному житті, але при цьому хочуть виглядати молодими й сексуальними.

      Тож немає нічого дивного в тому, що своїм новим «обличчям» знаменитий французький дім «Крістіан Діор» обрав саме зірку «Основного інстинкту». Уже через тиждень стартує рекламна кампанія нової серії «Діор» по догляду за зрілою шкірою, яку представлятиме саме Стоун. Про суму гонорару, яку актриса отримала за контракт із одним із найвідоміших будинків моди у світі, наразі нічого не відомо — і роботодавець, і модель тримають цю цифру в таємниці. Хоча можна не сумніватися, що нуликів там чимало...

      Що цікаво, раніше чутки про потенційну співпрацю Шерон із «Крістіан Діор» уже з'являлися в пресі. Але при цьому лунали запевнення, що нова рекламна кампанія стартує навесні наступного року, одночасно з виходом на екрани продовження стрічки, яка зробила Стоун суперзіркою, — «Основного інстинкту-2: Пристрасть до ризику». Однак «Діор», схоже, не витримав. До слова, останньою роботою кінозірки є фільм «Зламані квіти», в якому Шерон зіграла разом із комедійним актором Біллом Мюрреєм.