Мезальянс зі штампом

28.09.2005
Мезальянс зі штампом

Ештон Кетчер добився свого.

      Здається, Ештона Кетчера і Демі Мур нарешті можна привітати. Впевненості, щоправда, немає, бо повідомлення про їхнє одруження вже з'являлися у пресі щонайменше двічі і щоразу виявлялися черговою «качкою». Ось і цього разу, коли тижневик US Weekly переконує, що парочка нарешті офіційно узаконила свої стосунки, насторожує той факт, що самі закохані новину наразі не підтвердили. Звісно, і не спростували, але це ще нічого не означає.

      Утім будемо сподіватися, що цього разу Ештон і Демі таки справді стали на весільний рушничок. Сердешний хлопець так давно вмовляв свою на 15 років старшу кохану зглянутися й погодитися надягти на палець подаровану ним обручку, що вже, чесне слово, просто шкода його стало. 42-річній Демі, очевидно, теж. Вона й сама була не проти вийти за Кетчера заміж, але, мабуть, різниця у віці таки трохи зупиняла. Хоча пані Мур — мати трьох дітей — виглядає так, що їй і деякі 20-річні позаздрять!

      Словом, поки що спробуємо повірити US Weekly і вважатимемо, що весілля свіжоспеченого подружжя Кетчерів таки й справді відбулося. Як повідомляє видання, молодята обвінчалися в Беверлі-Хіллз у досить таємному режимі, за присутності тільки найближчих друзів і родичів. Таких назбиралося близько сотні, серед них — колишній чоловік Демі Брюс Уїлліс, актриса Люсі Ліу та багато інших знаменитостей. Журналісти тижневика стверджують, що закоханішої пари (а якщо ще точніше — то закоханішого молодого) у Голлівуді не зустріти. Хоча самі вони на весіллі не були — так нібито гості розповідали.