Вона не розіб'є наші серця

23.09.2005
Вона не розіб'є наші серця

Тоні Брекстон.

      Шанувальники музики у стилі соул, виконаної сильним красивим голосом із надзвичайно «сердечним» забарвленням і яскравим тембром, уже зачекалися на новий альбом однієї з найяскравіших представниць цього жанру — Тоні Брекстон.

      І справді, Тоні, яка вже понад десять років є однією з найуспішніших співачок, продає свої диски мільйонними накладами і має цілу шафу нагород «Греммі», протягом останніх трьох років не видала на-гора жодної нової збірки. Не дивно, що широкому загалу її ім'я й досі відоме лише за піснею Unbreak My Heart, хоча у репертуарі Брекстон є ще чимало чудових творів.

      Але нарешті це таки станеться: 27 вересня виходить у продаж новий, шостий за рахунком альбом Тоні Брекстон. Називається цей диск Libra (тобто «Терези» — один зі знаків Зодіаку), і в його продюсуванні взяли участь дуже шановані й відомі у світі шоу-бізнесу люди: Скотт Сторч, відомий співпрацею із «Зе Рутс» і «Снуп Догг», та Вінсент Герберт, який продюсував «Дестініз Чайлд» та трагічно загиблу в авіакатастрофі співачку Аалію. Незабаром Брекстон планує податися у грандіозне концертне турне, аби представити свій новий альбом.