Скільки в кого «зелені»

22.09.2005
Скільки в кого «зелені»

Найбагатша австралiйка Нiколь Кiдман.

      Кайлі Міноуг, яка зараз оговтується після важких операцій з приводу раку молочної залози і хіміотерапій, увійшла в трійку найбагатших людей Австралії. Щоправда, поп-зірка разом із топ-моделлю Елль Макферсон поділяє друге місце: статки 37-річної Кайлі та на п'ять років старшої за неї Елль оцінюють у 25 мільйонів фунтів (це приблизно 45 мільйонів доларів).

      А перше місце у рейтингу найзаможніших представників Зеленого континенту посідає «оскароносна» кінозірка Ніколь Кідман. У її активі експерти ділового видання Australian Business Review, які, власне, й укладали список австралійських товстосумів, нарахували 66 мільйонів фунтів, тобто близько 120 мільйонів доларів. Щиро кажучи, з огляду на гонорари Ніколь, яка менш ніж 15 мільйонів за фільм уже, здається, й не бере (а знімається досить часто, і, щиро кажучи, далеко не завжди у гідних уваги проектах), ця сума виглядає радше скромною, ніж вражаючою. Схоже, чимало зароблених грошей Кідман розтринькує на косметику, одяг, парфуми тощо.

      Чоловіки від зіркових жінок Австралії значно відстали. Іще один «оскароносець» — Рассел Кроу, який посідає третє місце, заробив усього-на-всього 32,5 мільйона доларів, а Х'ю Джекмен, який опинився на п'ятій сходинці, ще менше — 5,5 мільйона. При цьому між ними розташувалася голлівудська кінодіва Кейт Бланшетт зі статком у 8 мільйонів. Теж, якщо чесно, якось малувато.