Померла наречена, а руки — у бетоні

21.09.2005
Померла наречена, а руки — у бетоні

Талановитий Джоннi Депп. (РЕЙТЕР.)

      Дивна річ: Джонні Депп, якого обожнюють мільйони шанувальників кіно і чоловічої вроди, талант якого вважають видатним найкращі режисери і не раз вшановували номінаціями на «Оскар» кіноакадеміки, — цей самий Джонні Депп досі не був увіковічнений на знаменитій Алеї слави у Лос-Анджелесі. І це при тому, що там мають «своє місце» чимало значно менш помітних зірок.

      Але цю кричущу несправедливість нарешті виправлено: минулої неділі Депп урочисто залишив відбитки своїх рук і ніг у вологому бетоні перед Китайським театром Громана на Голлівудському бульварі.

      На церемонію свого увіковічення Джонні з'явився у супроводі коханої дружини Ванесси Параді. До речі, церемонія збіглася в часі з виходом на екрани комп'ютерного мультфільму «Померла наречена», у якому Депп «зіграв» головну роль. Тобто актор, звісно, тільки дублював намальованого персонажа, але «фішка» в тому, що мультяшний герой змальований саме із Джонні. Між іншим, режисером цього анімаційного фільму став Тім Бертон — той самий, який, по суті, й прославив Деппа, запросивши його зіграти Едварда Руки-Ножиці в однойменному фільмі. Наразі ж Джонні знімається у стрічці «Пірати Карибського моря-3». Зйомки другої «серії» «Піратів» уже завершені — прем'єра запланована на наступний рік.