За голі груди — грати

21.09.2005
За голі груди — грати

      Камерон Діаз нарешті може спати спокійно: її кривдник покараний остаточно. Звісно, навряд чи й до того кінозірку мучило безсоння, але якийсь «хробачок» (очевидно, як уособлення певної неприємності) у душі таки сидів — так принаймні, зі слів бойфренда актриси Джастіна Тімберлейка, зізнавалася йому сама Камерон. А все через фотографа Джона Раттера, який іще у 1992 році зробив фото тоді ще нікому не відомої 19-річної модельки Діаз топлес (себто з оголеними грудьми), а коли довгонога дівуля стала зіркою, вирішив її цими знімками шантажувати.

      «УМ» про цю історію вже розповідала. Раттер, несподівано з'явившись у житті Камерон два роки тому, заявив, що на її фото є покупці, які готові викласти за напівоголену актрису 5 мільйонів доларів. При цьому «добрий» фотограф запевнив свою колишню модель, що «по дружбі» готовий віддати ці знімки їй. Звісно, за значно меншу суму — скажімо, 3,5 мільйона.

      Зірка, природно, вжахнулася. Але вчинила зовсім не так, як сподівався Раттер, і замість радо викласти названу ним суму подала на Джона в суд. Який нещодавно й виграла. А засуджений злочинець відбуватиме покарання одразу за двома статтями: шантаж і підробка документів. Адже, щоб довести своє право розпоряджатися знімками на власний розсуд, Раттер стверджував, що 13 років тому Камерон сама добровільно передала йому права на всі її знімки, зроблені ним. Але графологічна і ще купа різних експертиз довели, що підпис нібито Камерон на відповідному документі, який гордо демонстрував Джон, підроблений. Минулого четверга суд виніс Джонові Раттеру вирок: 3 роки і 8 місяців ув'язнення. Сердега в шоці, бо такого повороту подій не чекав. А Камерон, звісно, дуже задоволена і тепер разом із Тімберлейком радо пакує валізи: в Америці її більше нічого не затримує, і незабаром парочка на деякий час переїде до Лондона, де Джастін репетируватиме роль у театрі «Олд Вік».